«Όλα είναι ψέματα»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας κι αφορούν στην απόσυρσή του από την ενεργό δράση, λόγω των κακών σχέσεων, μεταξύ άλλων, με τον προπονητή της Ουντινέζε, Στέφανο Κολαντουόνο.

Ο «Τότο» έφτασε πολύ κοντά στο να πει «αντίο» την περασμένη σεζόν, ωστόσο μεταπείστηκε και συνέχισε στη μεγάλη του αγάπη. Χθες (27/11), τα ιταλικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα η «Gazzetta dello Sport», υποστήριξε πως ο Ιταλός άσος σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να βάλει τέλος στην καριέρα του, λόγω και των σχέσεών του με τον προπονητή της ομάδας.

Σήμερα (28/11) όμως, μιλώντας μαζί με τον Κολαντουόνο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στην Κιέβο, διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα, δίχως όμως να αναφέρεται ξεκάθαρα στο θέμα της απόσυρσής του...

«Με δυσαρεστεί να διαβάζω στις εφημερίδες πράγματα που δεν είναι αληθινά. Έχω μεγάλη εκτίμηση για τον προπονητή και τη διοίκηση.

Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν θέλω να είμαι αναπληρωματικός του Ροντρίγκο Αγκίρε. Ο πρόεδρος ξέρει αυτό που πρέπει να ξέρει: εμένα με νοιάζει να παίζω», ανέφερε αρχικά ο «Τότο».

Για τη σχέση του με τον προπονητή: «Έχω εξαιρετική σχέση με τον προπονητή, πηγαίνουμε συχνά για δείπνο μαζί αλλά δεν πληρώνει ποτέ. Είμαι πολύ μεγάλος φαν της Ουντινέζε, το μόνο που θέλω είναι να πάμε στη Βερόνα και να πάρουμε μαζί τη νίκη.

Αγαπώ την Ουντινέζε περισσότερο από πολλούς άλλους. Είμαι εδώ για να πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον προπονητή».

Για το θέμα του Ντι Νατάλε, τοποθετήθηκε φυσικά κι ο Κολαντουνόνο, λέγοντας: 

«Τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει βασικός σε 7 ματς και σε 4 μπήκε αλλαγή. Δεν καταλαβαίνω το πανδαιμόνιο που δημιουργήθηκε από τις εφημερίδες

Και την περασμένη σεζόν έγραφαν περί αποχώρησης. Εάν συνεχίσει, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Τοτό έχει μία ξεχωριστή σχέση με τον πρόεδρο της Ουντινέζε και εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι λέγεται μεταξύ τους».

Τα σενάρια όμως που θέλουν τον Ντι Νατάλε να σταματάει συνεχίζονται ενώ κι ο ίδιος, παρά τις δηλώσεις του, δεν ξεκαθάρισε πλήρως το τοπίο...