Μοράις και Πάρντο στο kerkida.net (Βίντεο)

Νούνο Μοράις και Ούρκο Πάρντο, μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, βάζουν στο παλμαρέ τους ακόμα ένα πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ.

Οι “παλιοσειρές” των γαλαζοκιτρίνων μίλησαν με το τέλος του αγώνα στην ιστοσελίδα μας, kerkida.net…

Νούνο Μοράις

Το μυστικό της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ…

“Πιστεύαμε στους εαυτούς και στη δουλειά μας. Καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο για άλλη μια φορά γιατί όλοι οι παίκτες, όλο προσωπικό δούλεψε πολύ σκληρά. Το μυστικό είναι απλό. Έχουμε μεγάλη ποιότητα, έχουμε εξαιρετικούς οπαδούς, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ομάδα”.

“Είχαμε καλές και καλές στιγμές… Όμως συνεχώς ο στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα και τελικά καταφέραμε να το πάρουμε”.

Για την απουσία του σήμερα και το πως έζησε το παιχνίδι…

Δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν. Όλοι ξέρουν το ρόλο τους στο γήπεδο. Ξέραμε πως είχαμε την ποιότητα να κερδίσουμε. Από την πλευρά μου ήταν πολύ δύσκολο να βλέπω τον αγώνα από έξω, όμως στο τέλος είναι πολύ όμορφο που πήραμε το πρωτάθλημα”.

Που το αφιερώνει…

Στον υπέροχο κόσμο μας που είναι πάντα μαζί μας. Αυτή είναι η αποστολή μας… Στην οικογένεια μας και σε όλους που είμαστε στον Αρχάγγελο. Το αξίζουμε και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να το πάρουμε”.

Πάρντο…

Για το ματς με την ΑΕΚ

“Είναι αλήθεια πως είχα ένα λάθος στην αρχή του αγώνα. Με πίεσαν πολύ, το κοντρόλ μου δεν ήταν καλό. Στη συνέχεια ήμασταν καλά οργανωμένοι και πήραμε το παιχνίδι”.

Για το κρίσιμο σημείο που κρίθηκε ο τίτλος και τη δική του σεζόν…

“Από τον καιρό που άρχισα να παίζω είμαι ευγνώμων. Δεν χάσαμε παιχνίδια και κάναμε πάρα πολλές συνεχόμενες νίκες. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ήταν πολύ δύσκολο να γίνει μετά από τον τραυματισμό που είχα”.

Για το μέλλον του…

Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Όλοι ξέρουν πως η επιθυμία μου είναι να μείνω. Τώρα πρέπει να δούμε με την ομάδα και να βρούμε μια λύση που να μας βρίσκει όλους ευχαριστημένους”.

Για το που αφιερώνει αυτόν τον τίτλο…

"Στην οικογένεια μου που με βοήθησε πολύ ειδικά στις δύσκολες στιγμές που ήμουν τραυματίας. Επίσης τους γονείς μου, τους φίλους μου, το προσωπικό, τον Ανδρέα (προπονητής φυσική κατάστασης), με τον οποίο κάναμε πολύ και σκληρή δουλειά".