Δεν πετά λευκή πετσέτα για Μαρτίνες...

Είναι γνωστές οι διάφορες φήμες για το μέλλον του Μαρτίνες όπως και το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για το οποίο έγραψε η ιστοσελίδα μας τη Δευτέρα. (Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά). 

Το μόνο δεδομένο για την ώρα είναι ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς όπου και ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Και για την απόφαση θα εξαρτηθούν πολλά. Δεν αποκλείεται ο Αργεντίνος να πάει κανονικά στην προετοιμασία των ερυθρολεύκων και η απόφαση να αργήσει όπως έγινε και πέρσι.

Φυσικά η Ανόρθωση δεν θα ρίξει λευκή πετσέτα για πιθανό νέο δανεισμό του. Μιλάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς που ξεχώρισε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του και η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Άλλωστε ο Χρήστος Πουλλαϊδης σε δηλώσεις του πριν από λίγο καιρό ανέφερε ότι ήδη έγινε κάποιες επαφές χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού ήταν πολύ νωρίς ακόμα.

Ο σχεδιασμός της ομάδας ως γνωστό ανατέθηκε στον Αλμπέρτο Μπενίτο, το νέο τεχνικό διευθυντή της  ''Κυρίας'', αλλά δεν βλέπουμε το λόγο για να μην τον θέλει και τη νέα χρονιά. 

Αναμένεται λοιπόν ότι το σήριαλ Μαρτίνες θα μας απασχολήσει αρκετά και αυτό το καλοκαίρι. Στους πρωταγωνιστές θα είναι και η Ανόρθωση που θα κάνει την προσπάθεια της ούτως ώστε ο Αργεντίνος παιχταράς να συνεχίσει να δίνει παραστάσεις στο ''Αντώνης Παπαδόπουλος''.