Η άμυνα «κλειδί» για το ντέρμπι

Μπορεί οι εμφανίσεις της Ομόνοιας να μην αφήνουν ικανοποιημένο τον κόσμο της ομάδας, όμως οι πράσινοι γνωρίζουν πως με παιχνίδια ουσίας και θετικά αποτελέσματα όπως στο προσεχές ντέρμπι… μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα.

Παραδοσιακά η Ομόνοια βγάζει ενέργεια στο Τσίρειο με τους πράσινους ακόμα και σε δύσκολες εποχές να έχουν καλά αποτελέσματα απέναντι στον Απόλλωνα.

Ένα μεγάλο θέμα που βασανίζει το τεχνικό τιμ είναι η σύσταση της άμυνας αφού στα πιτς θα βρίσκεται και πάλι ο Όρσουλιτς, ο Νασιμέντο δεν φαίνεται (παρά τη στήριξη του Κάρβερ) να είναι έτοιμος για να κρατήσει την πράσινη άμυνα, ενώ τη δεδομένη στιγμή μόνο ο Βύντρα θεωρείται σίγουρος για το κέντρο της άμυνας. 

Εφόσον ο Σοϊλέδης είναι 100% έτοιμος για να ξεκινήσει τη Κυριακή, αυτός που θα πάρει εκ νέου θέση στο κεντρικό δίδυμο άμυνας θα είναι και πάλι ο Παντελιάδης.

Γενικά οι φετινές αμυντικές επιδόσεις της ομάδας δεν πείθουν , έτσι είναι κριτήριο η ομοιογένεια στην οπισθοφυλακή και φυσικά τα λιγότερα λάθη σε σχέση με τους αγώνες της Ομόνοιας στα παιχνίδια που προηγήθηκαν.