Coca-Cola Cup 2016, Αθλητισμός Για Όλους

Με εξαιρετική συμμετοχή νέων και πολύ επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση «Coca-Cola Cup, Αθλητισμός Για Όλους».  
Εκατοντάδες νέοι διατράνωσαν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, συμμετέχοντας στο τρίτο τουρνουά 5x5 Coca-Cola Cup Αθλητισμός για Όλους, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων, την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου στη Λευκωσία.
Νικήτριες ομάδες για εφέτος αναδείχτηκαν:

  • στην κατηγορία 12-13 ετών η ΑΕΛ 1  στην πρώτη θέση, και η ομάδα της ΑΕΛ 2 στη δεύτερη θέση της κατηγορίας.
  • στην κατηγορία 14-15 ετών την πρώτη θέση η ομάδα ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 1  ενώ η ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 2 κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας.
  • τέλος, στην κατηγορία 16-18 ετών η ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 1  πήρε την πρώτη θέση και τη δεύτερη θέση ΜΠΑΡΤΙΕΛΙΩΜΑ

Μέσω του Coca-Cola Cup, ένα πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες στον κόσμο από το 1989, η Coca-Cola κάνει πράξη τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους νέους με πρωτοβουλίες που προάγουν τη σημασία του αθλητισμού και ενθαρρύνουν την υιοθέτηση ενός πιο ενεργού τρόπου ζωής. Σήμερα, που η τεχνολογία αιχμαλωτίζει την προσοχή των νέων όλο και περισσότερο, είναι σημαντικό να τους προσφέρονται ευκαιρίες που τους βοηθούν να βάλουν την κίνηση και την άθληση στη ζωή τους, χωρίς να λείπει, φυσικά, η διασκέδαση παρέα με τους φίλους τους!

Σημαντική συμβολή είχε και η παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης και πρώην μέλους της Εθνικής ομάδας Χρίστου Μαραγκού, ως πρεσβευτή του 3ου Προγράμματος Coca-Cola Cup.

Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα. Όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν στους τελικούς έλαβαν τιμητικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους και την πρόκρισή τους στον τελικό.

Το τουρνουά «Coca-Cola Cup, Αθλητισμός Για Όλους» ολοκληρώθηκε με τις απονομές και τον εορτασμό των νικητών και όλων όσων συμμετείχαν.