Το Champions League κρατάει την ανανέωση του Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν υπογράφει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς περιμένει να δει αν οι Κόκκινοι Διάβολοι εξασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League τη νέα σεζόν.

Ο Σουηδός σταρ έχει αφήσει το στίγμα του και στο Όλντ Τράφορντ από το καλοκαίρι όταν και ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά τη δεδομένη επιθυμία όμως του συλλόγου να τον δει να ανανεώμνει για ακόμα ένα χρόνο, ο ίδιος περιμένει.

Όπως αναφέρει η Mirror, αυτό που κρατάει τον Ιμπραΐμοβιτς από το να υπογράψει για ακόμα ένα χρόνο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η έξοδος στο επόμενο Champions League.

Η Γιουνάιτεντ είναι έκτη στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Ζλάταν περιμένει να δει αν ο σύλλογος εξασφαλίσει μία θέση στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση πριν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2018.

Τη φετινή σεζόν η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο Europa League, ωστόσο ο Ζλάταν, που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στα... αστέρια, δεν μπορεί να συμβιβαστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.