Ανακοίνωσε προπονητή, μάνατζερ, γυμναστή

Εξελίξεις στην γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας που ανακοίνωσε προπονητή, τιμ μάνατζερ και γυμναστή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάριου Μαυραδά στη θέση του προπονητή της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Ο Μάριος Μαυραδάς παλαιότερα διετέλεσε προπονητής στην Ποδοσφαιρική Λέσχη Ψιμολόφου (2015-16) και στη Λευκοθέα (2013-14). Επίσης, εργάστηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, ενώ διατηρεί τη δική του ιδιωτική ποδοσφαιρική ακαδημία.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ έπαιξε, επίσης και στην ΑΕΚ Κυθρέας, ΘΟΙ Λακατάμιας και ΟΧΕΝ Περιστερώνας. Υπήρξε ποδοσφαιριστής και στις ομάδες φούτσαλ της ΣΠΕ Στροβόλου και του Ολυμπιακού Λευκωσίας".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννου Γιωρκάτζιη στη θέση του Τιμ Μάνατζερ της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννος Γιωρκάτζιης είναι 27 χρονών και είναι κάτοχος πτυχίου BBA in Sports Management. Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος Team Manager, αλλά και του προπονητικού διπλώματος UEFA C.

Στο παρελθόν εργάστηκε στην ίδια θέση και στη Λευκοθέα Λατσιών (2015-16) και έπειτα στην ΟΜΟΝΟΙΑ/Λευκοθέα".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του Αντρέα Μιχαήλ στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης της Γυναικεία Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Ο Αντρέας Μιχαήλ σπούδασε στον κλάδο "Sports and Exercise Science" και ακολουθεί πρακτική εξάσκηση Εκγύμνασης Ενδυνάμωσης και Αποκατάστασης. Διετέλεσε προπονητής φυσικής κατάστασης στην Ολυμπιάς Λυμπιών (U21), του Χαλκάνωρα Ιδαλίου, καθώς και στις ομάδες U16-U18 του Χαλκάνωρα. Ως Ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Άδωνη Ιδαλίου και στην Ολυμπιάς Λυμπιών".