Μέσι/Ρεάλ

Ο άνθρωπος που κανόνισε το δοκιμαστικό του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα δήλωσε ότι ο Αργεντινός θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να αγωνίζεται... στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν μόλις 13 όταν προτάθηκε να δοκιμαστεί στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, η ιστορία του σύγχρονου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα μπορούσε να είναι διαφορετική, αφού ο άνθρωπος που είχε κανονίσει τότε το ραντεβού του μπόμπιρα Λιονέλ με τους ιθύνοντες του καταλανικού συλλόγου σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Βραζιλίας αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να έχει γίνει μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο παίκτης ζωντανός θρύλος της Μπαρτσελόνα, στα... λευκά των Μαδριλένων! Ο συμπατριώτης του Μέσι, Οράσιο Γκατζιόλι αποκάλυψε στη συνέντευξή του ότι όταν άφησε την Αργεντινή για την Ισπανία ήταν αρχικά σκοπός του να εγκατασταθεί στην Μαδρίτη, κάτι που πολύ πιθανό θα οδηγούσε και τον άσο της «Μπάρτσα»...  στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης! 

«Οι συνθήκες το έφεραν να μείνω στη Βαρκελώνη και να οδηγήσω τον Μέσι να δοκιμαστεί στην Μπαρτσελόνα. Ήταν αρχικά να μείνω στη Μαδρίτη. Αν είχα μείνει, όπως σχεδίαζα, στην Μαδρίτη τότε θα τον είχα πάει για δοκιμαστικά στην Ρεάλ!» ανέφερε ο μάνατζερ αρχικά για να συνεχίσει λέγοντας «Έτσι είναι η ζωή , αυτά είναι λεπτομέρειες».  

«Σήμερα, ο Μέσι θα μπορούσε να είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, εξάλλου και η οικογένειά του ήθελε να έρθει στην Ισπανία, στην πόλη όπου μπορούσα να έχω κάποιες διασυνδέσεις».