ΛΑΖΟΣ: Ο συγκάτοικος του Ντικουμάνα θυμάται...

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό του Χαμάντ Ντικουμάνα, με τον οποίο υπήρξαν συγκάτοικοι την σεζόν 2006-07.

«Ο Χάμαντ ήταν ένας παίκτης που ήρθε στην Σαλαμίνα επί Μιχαηλίδη. Εγώ τον γνώρισα όταν ήμασταν προετοιμασία, ήρθε 2η-3η μέρα της προετοιμασίας. Έτυχε να είμαστε και συγκάτοικοι. Ήταν ένας παίκτης γεμάτος πάθος, το έβγαζε και στις προπονήσεις, πάντα ήθελε να κερδίζει. Σύγχρονο μπακ με επιθετικές αρετές, ανέβαινε ψηλά με πολλά τρεξίματα. Βοήθησε σημαντικά εκείνη την χρονιά, το 2006.

Σαν χαρακτήρας ήταν λίγο ιδιόρρυθμος, όμως γνωρίζοντας τον κύριο Μιχαηλίδη, μπορούσε να ελέγξει τον οποιοδήποτε παίκτη. Δεν δημιούργησε προβλήματα, αντίθετα είχε κάνει εξαιρετική χρονιά και αργότερα στο τέλος της σεζόν πήγε μεταγραφή.

Είναι πραγματικά λυπηρό, όταν φεύγει ένας νεαρός άνθρωπος από την ζωή είναι λυπηρή είδηση. Κι όταν ήταν παίκτης της ομάδας σου και τον γνωρίζεις προσωπικά, μας λυπεί περισσότερο. Είχε ένα πρόβλημα με την καρδιά του, φεύγοντας από την προπόνηση ένιωθε πόνο στο κεφάλι».