Σκέφτεται να πουλήσει Στέρλινγκ η Σίτι

Το ενδεχόμενο να βγάλει στο «σφυρί» τον Ραχίμ Στέρλινγκ φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι το επόμενο καλοκαίρι.

Οι επιδόσεις του διεθνή άσσου με την Αγγλία στα γήπεδα της Ρωσίας κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα, με αποτέλεσμα οι «Πολίτες» να σκέφτονται το ενδεχόμενο πώλησής του σε περίπτωση που ο ίδιος δεν μειώσει τις αποδοχές του στις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», παρά το γεγονός ότι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής ήταν από τους πρωταγωνιστές της Σίτι στην σεζόν που πέρασε, δίνοντάς του το δικαίωμα να ζητήσει νέο συμβόλαιο με καλύτερες μηνιαίες αποδοχές, η κατάσταση αντιστράφηκε με την παρουσία του στο Μουντιάλ.

Η απόδοσή του στην Ρωσία δεν ήταν η αναμενόμενη, γεγονός που ενίσχυσε την διαπραγματευτική θέση της αγγλικής ομάδας. Πάντα με βάση το δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Αγγλίας σκέφτονται το ενδεχόμενο να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή, αν ο τελευταίος δεν μειώσει τις μηνιαίες αποδοχές του στις διαπραγματεύσεις για το νέο του συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο του Στέρλινγκ με την Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει το 2020 ενώ οι εβδομαδιαίες του αποδοχές κυμαίνονται στις 190.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που ο 23χρονος δεν εμφανιστεί διατεθειμένος να μειώσει τις αποδοχές του στις διαπραγματεύσεις για το νέο του συμβόλαιο, τότε η Σίτι πιθανότατα θα επιδιώξει την πώλησή του σε ξένο σύλλογο.

Την περσινή σεζόν, ο Στέλινγκ κατέγραψε 46 συμμετοχές, με απολογισμό 23 γκολ ακι 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «Πολίτες».