Με τέσσερις απουσίες στην Τούμπα η Βασιλεία

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βασιλεία στο γήπεδο της Τούμπας, για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χθες ο Δικέφαλος δήλωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, με τα ονόματα των Μουλέν και Μπαλογιάννη (σ.σ δεν λογίζεται ούτε ως club trained ούτε ως associaton trained, οπότε έπρεπε να δηλωθεί ως ένας από τους 17 ελεύθερους παίκτες) να λείπουν από τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την ίδια ώρα, η Βασιλεία ετοιμάζεται τόσο για το πρωτάθλημα της Ελβετίας που αρχίζει αύριο όσο και για την πρώτη αναμέτρηση με τον Δικέφαλο, όπου στην Τούμπα θα έχει τέσσερις απουσίες.

Συγκεκριμένα εκτός θα μείνει ο 25χρονος Κολομβιανός στόπερ Έντερ Μπαλάντα που προέρχεται από θλάση αλλά και ο 23χρονος επιτελικός μέσος Σάμουελ Κάμπο που πέρυσι είχε 6 γκολ και 15 ασίστ σε 35 συμμετοχές.

Επίσης στη Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψει ο 27χρονος κεντρικός χαφ Τόλαντ Τσάκα (34 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ πέρσι) καθώς έχει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο από την περσινή σεζόν αλλά και ο 20χρονος στόπερ Εράι Κουμάρτ λόγω προβλήματος στον ώμο (12 συμμετοχές πέρσι).