ΜΑΪΣΟΥΡΑΝΤΖΕ στο KERKIDA: "Μας έκλεψαν τους βαθμούς"

Ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Ένωσης στον αγώνα με την Ανόρθωση ο οποίος ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον Γεωργιανό άσο, ο οποίος μας μίλησε για τον αγώνα με την πρώην ομάδα του, την απόφαση του συμπατριώτη του Νίκα Κατσιαράβα να μην τηρήσει το fair play αλλά και γενικότερα για την πορεία των «βυσσινί» στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Πώς είδες τον αγώνα; ήταν όπως τον περιμένατε;

«Είχαμε το πλάνο μας για το παιχνίδι, το ακολουθήσαμε πιστά και νομίζω παίξαμε πολύ καλά. Βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Οι ποδοσφαιριστές δείξαμε την ποιότητά μας, παίξαμε με πάθος και είχαμε την νοοτροπία νικητή. Αποδείχθηκε ότι το πλάνο και η τακτική που επέλεξαν οι προπονητές μας ήταν σωστά».

Θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα ή αξίζει περισσότερο τη νίκη η ομάδα σου;

«Νομίζω το γκολ τους ήταν unfair. Ενέργειες όπως αυτή καταστρέφουν το ποδόσφαιρο επειδή πραγματικά πιστεύω ότι το fair play είναι πάρα πολύ σημαντικό στο άθλημά μας. Είτε μας αρέσει είτε όχι, πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθούμε το fair play και να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας με τον ίδιο τρόπο που σεβόμαστε τους εαυτούς μας. Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο καταστράφηκε η ιδέα του fair play. Και ναι, δικαιούμασταν τη νίκη και μας έκλεψαν αυτούς τους βαθμούς».

Σε είδαμε να χαιρετάς αρκετούς στην Ανόρθωση. Πώς ήταν να αντιμετωπίζεις μερικούς φίλους σου;

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που τέθηκα αντίπαλος με την Ανόρθωση. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, το Σάββατο η Ανόρθωση ήταν η αντίπαλός μου και εντός αγωνιστικού χώρου δεν υπάρχουν φίλοι. Εκτός αγωνιστικού χώρου, έχω αρκετούς πολύ καλή σχέση με όλους, παίκτες και προσωπικό».

Πώς σχολιάζεις την φάση του γκολ της Ανόρθωσης και την ενέργεια του συμπατριώτη σου να μην τηρήσει το fair play; Μιλήσατε μετά το παιχνίδι, συζητήσατε την φάση;

«Δεν συζητήσαμε καθόλου την φάση του γκολ μετά το παιχνίδι. Και δεν θέλω να το συζητήσω πάρα πολύ. Το μόνο που πιστεύω είναι ότι δεν έχει σημασία ποιος έκανε την πράξη αυτή. Απλά η ενέργεια αυτή δεν είναι σωστή, όποιος κι αν την κάνει. Αυτή είναι η άποψη μου».

Γενικότερα, πόσο ικανοποιημένος είσαι από την παρουσία σου στην Ένωση και ποιοι οι στόχοι σας;

«Πιστεύω πολύ στην ομάδα, στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και καλύτεροι. Ήταν πρόβλημα το ότι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα δεν ήταν πλήρης, αρκετοί παίκτες αποκτήθηκαν αργοπορημένα όπως για παράδειγμα εγώ. Γι’ αυτό και αργήσαμε κάπως το χτίσιμο της ομάδας και χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Ο Πρόεδρος και το Δ/Σ το αντιλαμβάνονται και μας υποστηρίζουν, γι’ αυτό και γινόμαστε καλύτεροι και στο μέλλον θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Ο στόχος μας για την συνέχεια της σεζόν είναι οι όσο το δυνατό περισσότερες νίκες. Μπορούμε να το πετύχουμε, παίζοντας παράλληλα ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Τέλος, θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη που μας παρέχουν, το εκτιμώ πάρα πολύ».