Μαρινάκης σε παίκτες: «Είστε ικανοί να πάρετε το πρωτάθλημα»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν και πέρα από τα συγχαρητήρια και την ανακοίνωση του πριμ, θέλησε να τους «ανεβάσει» και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ζητώντας μόνο νίκες στη συνέχεια!

Πανζουρλισμός επικράτησε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης αμέσως μετά τη νίκη-πρόκριση στους «32» του Europa League, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε την ομάδα για να ανακοινώσει το πριμ του μισού εκατομμυρίου ευρώ. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» μοίρασε συγχαρητήρια σε ομάδα και τεχνικό τιμ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες κατά την αναφορά του στον Πέδρο Μαρτίνς. Επιεπλέον, τους ζήτησε να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν και ζήτησε μόνο νίκες στη συνέχεια του πρωταθλήματος, λέγοντάς τους πως είναι ικανοί να κατακτήσουν τον τίτλο.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια και μεταδόθηκαν από το Olympiacos TV: «Θέλω να συγχαρώ τους πάντες. Ήταν μια μεγάλη νίκη, όμως επίσης ήταν σπουδαία η απόδοση όλων σας και αυτό μετράει διπλά. Επιπλέον, ήταν η πιο ιστορική νίκη και φυσικά η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία μας το να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Γνωρίζω ότι μέχρι σήμερα είχαμε τις δυσκολίες μας αλλά είμαστε εκεί, όπως έχω δει και πολλούς από εσάς, για να στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά όταν γιορτάζουμε είναι όλοι μέσα, το έχουμε δει πολλές φορές. Επομένως, αυτό που θέλω από εσάς, είναι πρωτίστως να ξέρετε ότι είστε ικανοί να κερδίσετε το ελληνικό πρωτάθλημα. Από εδώ και στο εξής δεν θα πρέπει να χάνετε από κανέναν! Μόνο νίκες! Και νομίζω ότι αν αυτό συμβεί έχουμε πολύ καλή πιθανότητα να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Συνεχίστε να προχωράτε. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους αλλά και τον προπονητή σας ο οποίος έχει προσπαθήσει για το απολύτως καλύτερο, όλο το τεχνικό επιτελείο, όλους όσοι είναι γύρω σας. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Και σήμερα το πριμ σας είναι μισό εκατομμύριο».