Η... πρώτη ενδεκάδα του Σωφρόνη

Στις 11 Δεκεμβρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή. Πέντε μέρες αργότερα, δηλαδή σαν σήμερα 16/12/2016, κοούτσαρε για πρώτη φορά τους «γαλάζιους».

Η εποχή Αυγουστή ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Νίκη με 4-1 στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, με σκόρερ τους Παπουλής, Ντα Σίλβα, Αγγελή και Πίεχ.

Από την πρώτη 11άδα που χρησιμοποίησε ο Κύπριος προπονητής,συνεχίζουν στην ομάδα οι Κίσσας, Πέδρο, Σακέτι, Σαρδινέρο και Παπουλής. Ως αλλαγή πέρασαν οι Χάμπος, Μάγκλιτσα και Πίττας (σ.σ δανεικός στην ΕΝΠ).

Δεν συνεχίζουν οι Βινίσιους, Πίεχ, Γκόμες, Μπεντόγια, Αγγελή, Ντα Σίλβα. Οι τρεις τελευταίοι τον περασμένο Μάιο αποχώρησαν από τους «γαλάζιους».

Η σύνθεση του Απόλλωνα στο ντεμπούτο του Σωφρόνη: Κίσσας, Πέδρο, Βινίσιους, Αγγελή, Γκόμες, Σακέτι, Μπεντόγια, Ντα Σίλβα (61΄ Χάμπος), Σαρδινέρο, Παπουλής (80΄ Πίττας), Πίεχ (65΄ Μάγκλιτσα).

"Από τότε η ομάδα μας εισήλθε σε μια νέα εποχή... γεμάτη επιτυχίες!" το μήνυμα των "γαλάζιων" στα σόσιαλ μίντια με αφορμή τη σημερινή... επέτειο.