Η χρονιά έκλεισε νικηφόρα και με selfie!

O Π.Ο Ξυλοτύμπου αναφέρεται στη νίκη της ομάδας με 1-0 στο Μακάρειο επί του Διγενή Μόρφου στον τελευταίο αγώνα της για το 2018.

"Τεράστια εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας στον τελευταίο της αγώνα για το 2018 τόσο από βαθμολογικής συγκομιδής όσο και από ψυχολογικής άποψης. Οι ποδοσφαιριστές μας κατάθεσαν ψυχή και κέρδισαν την πρωτοπόρο ομάδα του Διγενή Μόρφου με 0-1 στο Μακάρειο Στάδιο, υποχρεώνοντας την ταυτόχρονα στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα. Σκόρερ του μοναδικού μας γκολ ο Παντελής Ταύρου στο 7ο μόλις λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα μας από αύριο μπαίνει σε ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων λόγω της διακοπής για τις γιορτές των Χριστουγέννων με απώτερο σκοπό να συνεχίσει τις ανάλογες επιτυχίες και στη νέα χρονιά αφού το επόμενο μας παιχνίδι θα γίνει εντός έδρας στις 5 Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που για ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό της ομάδας και πανηγύρισε σήμερα στο Μακάρειο τη νίκη μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2018.

Ζητάμε από τον κόσμο και τους φίλους της Ξυλοτύμβου να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουν στις επερχόμενες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει με σκοπό την οικονομική της ενίσχυση ώστε να παραμείνει δυνατή και υπολογίσιμη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των μικρών κατηγοριών όπου ταυτόχρονα γίνεται και η καλύτερη προβολή της κοινότητα μας.

Όπως ήταν λογικό μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια του Μακαρείου Σταδίου, τραβήχτηκε και η αναμνηστική φωτογραφία (selfie).

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ"