Το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ Triso out: "Το step back και η low post move δείχνουν ποιος ήμουν..."

Με ανάρτηση στα social media ο Παναγιώτης Τρισόκκας κάνει τον απολογισμό της πλούσιας καριέρας του, η οποία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο...

Αναλυτικά:

"Triso out. Καλύτερος έφηβος από ΚΟΕ 1999,Καλύτερος έφηβος από ΚΟΚ 1999-2000,Καλύτερος νέος από ΚΟΚ 2000-2001,5 φορες καλύτερος Κύπριος από ΚΟΚ,τελευταίος Κύπριος mvp σε τελικό κυπέλλου 2007 ,9ος άριστος αθλητής το 2007 και 8ος το 2008,8 φορές all star player(ο μοναδικος),3 φορες 1ος rebounder του πρωταθλήματος,1ος σε πόντους και σε reb σε ευρωπαϊκά παιχνίδια ,1ος σε συμμετοχές,πόντους και reb με την Εθνική από το 1993 που υπάρχουν στατιστικά (αν κάνω λάθος να το διορθώσω) και σε ομαδικό επίπεδο 2 πρωταθληματα Β κατηγορίας με ΕΝΠ και Αχιλλέα,4 πρωταθληματα Α κατηγοριας 2 με Κεραυνό(το ενα μετάλλιο βρισκεται με τον μακαριστο Κωστα Σφικτο)και 2 με ΑΕΚ,7 κυπελλα 5 με Κεραυνό και 2 με ΑΕΚ ,5 super cup 2 με Κεραυνό και 3 με ΑΕΚ,4 χρυσά μετάλλια ΑΜΚΕ και αργυρό και χάλκινο με Frederick university σε ευρωπαϊκές πανεπιστημιαδες.

Ολα αυτά ξεκινώντας το μπασκετ στα 17 αλλά με πάρα πολλές θυσίες και πολλές ώρες δουλειάς. Θελω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου Μαρία και τα παιδιά μου Κυριάκο και Ελίνα για την συμπαράσταση τους όλα αυτά τα χρόνια,τους γονείς μου και ειδικά τον τεράστιο πατέρα μου κοινοτάρχη Λιοπετριου Κυριάκο Τρισοκκα,τις διοικήσεις των ΕΝΠ,Κεραυνου και ΑΕΚ που αγωνίστηκα,όλους τους προπονητές, συμπαίκτες, φυσιοθεραπευτες ,φροντιστές, γυμναστές και γιατρους που συνεργάστηκαμε σε αυτές τις ομάδες.

Ο κόσμος ήταν για μένα πάντα ο καλύτερος κριτής και αφήνω τον αντικειμενικο φίλαθλο που ασχολείται με το μπάσκετ να κρίνει το καλαθοσφαιριστη Παναγιώτη Τρισοκκα. Είμαι ακράδαντα πεπεισμένος ότι σε όλες τις ομάδες που έπαιξα έδωσα τα πάντα και άφησα ένα κομμάτι μου σε κάθε ομάδα.Ημουν πάντα ο εαυτός μου,παιζοντας παντα με παθος και ψυχη,πιστός στις αρχές μου και τα ιδανικά μου.Η ομάδα ήταν για μένα πάντα πανω από όλους.Εφτασα στο σημείο να γίνω αρχηγός στον Κεραυνό για 6 χρόνια,αρχηγός στην Εθνική για 7 που το θεωρώ την μεγαλυτερη τιμή και αρχηγός στο Frederick.Οσοι έπαιξαν κάτω από την αρχηγία μου ξέρουν αν ήμουν εκεί για αυτούς όπως και όλοι μου οι φίλοι.

Ο σκληρός ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ δεν άντεξε στο τελευταίο παραμυθένιο παιχνίδι στο νέο γήπεδο με αντίπαλο τον Κεραυνό και λύγισε. Η ΕΝΠ είναι η πρώτη αγαπη και δεν ξεχνιέται ποτέ,ο Κεραυνός η ομάδα που μου έδωσε τα πάντα και η ΑΕΚ η ομάδα που ζήσαμε απίστευτες στιγμές.Εσας που φτιάξατε τα πανό ,εσας που που φωνάξετε το όνομα μου ,εσάς που γράψατε για μένα,εσάς που με τιμήσατε,εσάς που με βάλατε δίπλα σε ονόματα όπως του Θυρωτου,Κοζακη,Σολεα,Μιραλλαη,Νικου Μιχαήλ,Παλαλα,Κουνουνη και Αναστασιαδη και φυσικά εσάς που δημιουργήσατε fan club για πάρτυ μου σας ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου.Κλεινω την καριέρα μου σαν η ακριβότερη μεταγραφή στο Κυπριακό μπάσκετ (Η ΕΝΠ με πούλησε 2 φορες και αν συνέχιζα θα το έκανε και τρίτη φορά).Να μην ξεχνάμε ότι είμαι ο μοναδικός που υπόγραψε συμβόλαιο με ομάδα Α1 με το κυπριακο του διαβατήριο.

Αν πλήγωσα κάποιους απολογούμαι,ειλικρινά. Τέλος,θελω να τονίσω ότι η μπασκεταρα μου εδώσε τα πάντα και είμαι ευγνώμων σε ολους όσους συνεργαστηκαμε ειδικά στους ανθρωπους του Κεραυνου που περασα 14 χρονια .Απο ολους πήρα κατι,αλλά αυτο που μένει για μενα είναι οι αδερφικες σχέσεις που έφτιαξα με αρκετούς παίχτες,η αγάπη των παιδιών παιχτών μου που με θεωρουν σαν πατέρα τους,η αγάπη του κόσμου,το όνειρο παιδιών ότι θέλουν να γίνουν σαν τον Παναγιώτη και φυσικά ότι αρκετοί γονείς μου έχουν απολυτη εμπιστοσύνη.

Το γεγονός ότι η φανελα μου θα βρεθεί στον ουρανό του καινούργιου γηπέδου με έπιασε απροετοίμαστο και δείχνει την εκτίμηση των ανθρώπων της ΕΝΠ σε ένα παίχτη που μαζί με τον Ζακη ενώνει τους παλιούς με τους νέους παίχτες της ομάδας .Σας ευχαριστώ ολους πάρα πολύ. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ. 

Υ.γ.Το step back και η low post move στο τελευταίο παιχνίδι δείχνουν ποιος ήμουν όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό τον κυκεώνα των αμερικανών και ευρωπαίων".