«Είμαστε ακόμη πρόθυμοι να προσφέρουμε συμβόλαιο στον Ικάρντι»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, δήλωσε πως η Ίντερ είναι ακόμη διατεθειμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ικάρντι, παρά την καθαίρεσή του από την αρχηγία της ομάδας.

Οι σχέσεις του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ έχουν διαταραχθεί φανερά πλέον, μετά την καθαίρεσή του από την αρχηγία της ομάδας και την άρνησή του να ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία για το ματς με τη Ραπίντ Βιέννης. Έτσι, όλα δείχνουν ότι το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το Μιλάνο.

Ωστόσο, με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Αουσίλιο, κράτησε ανοιχτό το παράθυρο για την παραμονή του Αργεντινού στράικερ: «Ελπίζω να παραμείνει μαζί μας για πολύ καιρό. Είμαστε ακόμη πρόθυμοι να του προσφέρουμε καινούργιο συμβόλαιο. Δεν ξέρουμε ακόμη τι δράσεις θα λάβουμε. Πρέπει να μιλήσουμε με τον παίκτη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν στο να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού σημείωσε: «Οι λόγοι είναι απτοί και σοβαροί. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να εξηγήσω. Δεν είμαστε χαρούμενη με την απόφαση αυτή. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και μας έχει προσφέρει πολλά ως επαγγελματίας. Το πρόβλημα ήταν ο ρόλος του ως αρχηγός, η συμπεριφορά του και η προσέγγισή του προς όσους είναι γύρω του. Έχουμε κάθε πρόθεση να κρατήσουμε τον παίκτη και ποτέ δεν είχαμε παράπονο από την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο».