"Μεγάλη ταλαιπωρία, ταξιδέψαμε από την Παρασκευή και αγωνιστήκαμε Κυριακή"

Μέσα από ανάρτηση της στα social media η Ορμήδεια αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας από την ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς και στην ταλαιπωρία που υπέστησαν λόγω της αναβολής του παιχνιδιού...

Η ενημέρωση:

Η ομάδα μας έχασε στο τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας στην Πόλη Χρυσοχούς από την ΕΝΑΔ με σκορ 2-0 σε ένα πολυ κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας υπέστει μεγάλη ταλαιπωρία αφού ταξίδεψε στην Χρυσοχού από την Παρασκευή το βράδυ και τελικά αγωνίστηκε Κυριακή λόγω μη έναρξης του αγώνα το Σάββατο λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τις συνεχής βροχές. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν σε κακή και άθλια κατάσταση αφού δεν υπάρχει ούτε γρασίδι και είναι ευχής έργο που δεν τραυματίστηκε κανένας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Η ομάδα μας έχασε από τα πρώτα δέκα λέπτα του αγώνα αφου η ΕΝΑΔ στις δύο πρώτες ευκαιρίες που βρήκε κατάφερε να σκοράρει και να προηγηθεί με 2-0. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που είχε και έτσι το ημίχρονο έληξε σε κορ 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ πράγμα που δεν κατάφερε, η ΕΝΑΔ θα μπορούσε να σκοτώσει το παιχνίδι με τρίτο γκολ στις αντεπιθέσεις και έτσι το τέλος του παιχνιδιού βρηκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με 2-0.

Σίγουρα δεν έγινε καλό παιχνίδι λόγω του άσχημου αγωνιστικού χώρου, οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν παρά την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν και έδείξαν ότι τίποτα δεν μπορεί να πτοήσει την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΕΝΑΔ για την φιλοξενία στο γήπεδο, ελπίζουμε όμως να μην χρειαστεί άλλη ομάδα να ταλαιπώρηθει όπως έμας και οι ιθύνοντες να βλέπουν πιο ανθρωπιστικά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αφού η απόσταση είναι μακρινή και τα έξοδα των μικρών σωματείων πολλά.