Το buzzer beater του Μπέκερ που «βλέπει» η ΑΕΚ

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην ατζέντα της ΑΕΚ.

Εκτός από τον Σουηδό εξτρέμ της Χέρακλες που κυκλοφορεί από τον περασμένο Γενάρη στη short list των «κιτρινόμαυρων», υπάρχει και ο Σεράλντο Μπέκερ.

Γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου 1995, ο Ολλανδός εξτρέμ (με καταγωγή από το Σουρινάμ) φοράει τη φανέλα της Ντεν Χάαγκ από το καλοκαίρι του 2016 και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας έχει 32 παιχνίδια, 6 γκολ και 10 ασίστ την τρέχουσα σεζόν.

Η φυσική του θέση είναι στο δεξί «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής, ωστόσο με την ίδια ευχέρεια παίζει αριστερά και ως δεύτερος επιθετικός.

«Μπουσούλησε» στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Άγιαξ, χωρίς να φτάσει στο σημείο να παίξει στην πρώτη ομάδα, ενώ το καλοκαίρι του 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στην Τσβόλε.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε το Σάββατο (13/4) στην Ολλανδία, την ίδια ημέρα που η Ντεν Χάαγκ σημείωνε μεγάλη εκτός έδρας νίκη (3-2) επί της Άλκμααρ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Eredivisie.

Σε αυτό το ματς ο Μπέκερ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο παιχνίδι σημειώνοντας το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Ντεν Χάαγκ στις καθυστερήσεις.

Ο  Μπέκερ βρίσκεται σε συζητήσεις αυτή την περίοδο με την διοίκηση της Ντεν Χάαγκ για την επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο ο ίδιος αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το επόμενο βήμα της καριέρας του.