ΑΕΛ/Λένε τον... αριθμό και ντρέπονται

Διαχρονικό το παράπονο των διοικούντων της ΑΕΛ για τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά με βάση την πορεία της ομάδας, είναι απόλυτα δικαιολογημένοι να αισθάνονται πίκρα και απογοήτευση.

Και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι φέτος η διοίκηση Αντρέα Σοφοκλέους έριξε σε σημαντικό βαθμό τις τιμές στα διαρκείας αλλά και ότι κατέκτησε το κύπελλο, υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να μιλούσαν για το δικό τους ρεκόρ οι «γαλαζοκίτρινοι».

Τα μόλις 400 διαρκείας που έχουν βρει κάτοχο μέχρι σήμερα, προκαλούν μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της ΑΕΛ. 

Αρκετοί συμμερίζονται την άποψη ότι το Τσίρειο δεν… είναι γήπεδο για διαρκείας ή πάνε αντίθετα στο ρεύμα για την κάρτα φιλάθλου. Όταν, όμως, αγαπάς την ομάδα σου και την ακολουθείς, αξίζει να έχεις season ticket. Ξέχωρα από το γεγονός ότι προσφέρεις σημαντικά με το δικό σου τρόπο σε μία «νεκρή» οικονομική περίοδο για το σύλλογο.

Εξάλλου για το λόγο αυτό βγήκε και η ΑΝΤΙ-ΚΑΡΤΑ για όσους έχουν αντίθετη άποψη με το νόμο αλλά θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά το σύλλογο. 

Ο μέχρι τώρα αριθμός των διαρκείας, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με τους αντίστοιχους αριθμούς άλλων μεγάλων ομάδων.

Για το εκτόπισμα της ΑΕΛ είναι πολύ μικρό το νούμερο, την ίδια ώρα που μετράει αντίστροφα για τις διπλές αναμετρήσεις με τον Άρη στην Ευρώπη.