ΕΦΤΑΣΕ το πρώτο…

ΕΦΤΑΣΕ το πρώτο…

“Θα υπάρξουν δύσκολα παιχνίδια και δύσκολες στιγμές”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Χένιγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα και το δύο στα δύο της Ομόνοιας. 

Οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν τους πρώτους τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα απέναντι σε βατούς θεωρητικά αντιπάλους. Τόσο με την Δόξα, όσο και με την Νέα Σαλαμίνα, το τριφύλλι έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο θετικά στοιχεία τα οποία ήταν αυτά που την οδήγησαν σε δύο πολύ σημαντικές νίκες. 

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου, η Ομόνοια ήταν πάρα πολύ καλή καταφέρνοντας ουσιαστικά να κλειδώσει κατά 70% την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Τώρα ΑΕΚ…

αεγεντ

Έφτασε το πρώτο δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο ντέρμπι για την Ομόνοια του Νορβηγού απέναντι σ΄ένα αντίπαλο ο οποίος αγωνιζόμενος στην έδρα του είναι εξαιρετικός. 

Ο Μπεργκ αντιλαμβάνεται ότι τα στοιχεία που έβγαλε η ομάδα του στα πρώτα παιχνίδια σε ΜΑΚ και ΓΣΠ πρέπει να πολλαπλασιαστούν αλλά και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. 

Η ΑΕΚ είναι ένας αντίπαλος που θα κατέβει στην ΑΡΕΝΑ έχοντας στα πόδια της δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια κι΄ένα μεγάλο διπλό. Είναι επίσης μια ομάδα με σταθερό κορμό. Αυτό δηλαδή που θέλει να φτιάξει η Ομόνοια. 

Αναμένεται με μεγάλη αγωνία η αντίδραση του Μπεργκ στο πρώτο μεγάλο του παιχνίδι στον πάγκο της Ομόνοιας. Ενδεχόμενο διπλό εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, δίνει τεράστια ώθηση τόσο στον ίδιο όσο και τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον κόσμο που εξαφάνισε τα 660 εισιτήρια για τη Λάρνακα.

**Λάρκου και Ταραπουλούζης γνωρίζουν πολύ καλά τον αντίπαλο των πρασίνων και φρόντισαν κι΄αυτοί να βοηθήσουν τον προπονητή στην ανάλυση του. 

**Ο Μπεργκ χρησιμοποίησε τον Κατελάρη στο φιλικό με την Δόξα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον πάρει μαζί του στη Λάρνακα.

**Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις των πρασίνων για την εμφάνιση του Γιάννη Κούσουλου ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κόντρα στο Σαν Μαρίνο αλλά και για τον Κωνσταντίνο Παναγή.

Αντρέας Ψάλτης