ΣΑΤΣΙΑΣ για ΣΩΦΡΟΝΗ: "Αν του δοθεί η ευκαιρία να πάει στο ΑΠΟΕΛ θα το κάνει. Το ίδιο και εγώ"

ΣΑΤΣΙΑΣ για ΣΩΦΡΟΝΗ: "Αν του δοθεί η ευκαιρία να πάει στο ΑΠΟΕΛ θα το κάνει. Το ίδιο και εγώ"

Tην ευκαιρία να σχολιάσει την δήλωση του Σωφρόνη Αυγουστή είχε ο Μαρίνος Σατσιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net.

Θυμίζουμε ο κ. Αυγουστή είχε χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα τον Μαρίνο Σατσιά στην ερώτηση που είχε δεχθεί αν θα πήγαινε στο ΑΠΟΕΛ, στη πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Cytavision. Με αφορμή την τοποθέτηση του πρώην προπονητή του Απόλλωνα, ο Μαρίνος αποθέωσε το έργο του Αυγουστή και συμφώνησε με αυτά που είπε o συνάδελφος του.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Θα ήθελες να σχολιάσεις την πρόσφατη δήλωση του Σ. Αυγουστή όπου ανέφερε και το όνομα σου

"Aυτό που είπε ήταν πάρα πολύ σωστό. Πρέπει να καταλάβουμε στη Κύπρο πως αν ένας προπονητής έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα, θα το κάνει. Είναι επαγγελματίας προπονητής. Αυτό προσπάθησε να πει ο Σωφρόνης. Ο ίδιος ανδρώθηκε στον Απόλλωνα, αν του δοθεί η ευκαιρία να πάει στο ΑΠΟΕΛ θα το κάνει. Το ίδιο και εγώ και ο οποιοσδήποτε. Δεν πρέπει να υπάρχει η ταμπέλα ότι κάποιος είναι ΑΠΟΕΛίστας ή Απολλωνίστας. Είναι επαγγελματίας προπονητής. Επίσης θέλω να συγχαρώ τον κ. Αυγουστή για το μεγάλο έργο που έκανε στον Απόλλωνα. Το να κάνεις πορεία στην Ευρώπη, να διεκδικάς το πρωτάθλημα είναι μεγάλη βοήθεια και για μας τους υπόλοιπους. Μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε τις δικές μας ελπίδες, φιλοδοξίες αλλά πρέπει να το πιστέψουν και οι παράγοντες."

Αντώνης Κωνσταντινίδης