Φλοριάν: "Δεν το μετάνιωσα στιγμή, ΤΕΡΑΣ τακτικής ο Ιντιάκεθ"

Φλοριάν: "Δεν το μετάνιωσα στιγμή, ΤΕΡΑΣ τακτικής ο Ιντιάκεθ"

Δηλώσεις σε γαλλικό μέσο παραχώρησε ο Φλοριάν Τολεμές. Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του επιθετικού της ΑΕΚ στους συμπατριώτες του…

"Δεν ήξερα τίποτα για την ΑΕΚ πριν πάω εκεί. Δεν μπορούσα να βρω την Κύπρο καν στον χάρτη. Ήξερα όμως τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον βοηθό προπονητή και τον γυμναστή. Ήξερα επίσης ότι στην ΑΕΚ βρίσκονται πολλοί Ισπανοί. Υπέγραψα γρήγορα λοιπόν και δεν το μετάνιωσα ποτέ" 

"Έκανε πολύ καλή δουλειά στην ομάδα ο Πρόεδρος. Είναι επαγγελματίας και κατάφερε να φτιάξει το δικό μας γήπεδο. Πάντα τελειώνουμε το πρωτάθλημα στις τρεις πρώτες θέσεις. Πήραμε ένα κύπελλο και περάσαμε και στους ομίλους του Europa League. Ο Ιντιάκεθ είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Είναι τέρας... τακτικά. Ο τρόπος που μου δίνει τις ιδέες του είναι εξαιρετικός"

"Θα θυμάμαι για πάντα το κύπελλο με την ΑΕΚ. Ελπίζω φέτος να κάνουμε μια καλή χρονιά, να είμαστε ξανά στους πρώτους. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Europa League. Ήταν δύσκολη η κλήρωση. Ελπίζω να κερδίσω ξανά την θέση μου στην 11άδα της ομάδας"

"Το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ κάνουν τεράστια πράγματα στην Κύπρο και την Ευρώπη. Είναι ομάδες ικανές να κοντράρουν μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Στην Ευρώπη και ειδικά στην Γαλλία πιστεύουν ότι στην Κύπρο δεν ξέρουν μπάλα αλλά κάθε χρόνο οι ομάδες εδώ δείχνουν πράγματα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι τόσο πλούσιες ομάδες όπως οι άλλες ευρωπαϊκές. Οι οπαδοί είναι περήφανοι για τις ομάδες τους"

"Είμαι γέννημα της Μασσαλίας! Το όνειρο μου από παιδί ήταν να παίξω σ΄αυτή την ομάδα. Ξέρω ότι είναι αδύνατο πλέον. Αλλά ναι θα ήθελα να αγωνιζόμουν στην Μαρσέιγ"   

γγγρτττ