Πάλι με νέα πρόσωπα και… πονοκέφαλος 

Η τιμωρία του Κύπρου Χριστοφόρου λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε κόντρα στην Πάφος Fc αναγκάζει τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να διαφοροποιήσει για άλλη μια φορά την αμυντική τριπλέτα.

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

Ο Κύπρος που ήταν μια αναντικατάστατη επιλογή δημιουργεί τον πονοκέφαλο στον ελλαδίτη τεχνικό για το τι θα κάνει με την Ομόνοια την ερχόμενη αγωνιστική. 

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καλείται να βρει μια λύση που δεν μεγεθύνει  τις ήδη μεγάλες αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα. 

Ενδιαφέρον για τον δεύτερο Κύπριο στο αρχικό σχήμα…
Με την απόφαση όπως η ομάδα αγωνίζεται σε όλους τους αγώνες της με τουλάχιστον δύο γηγενείς ποδοσφαιριστές για αποφυγή του πρόστιμου από τον Α.Δ, δημιουργεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τι θα επιλέξει να κάνει…

Με τον Βεσελόφσκι να έχει πάρει ξανά τη θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Κίσσα, ο Κωστή είναι ο μόνος σίγουρος για τη θέση βασικού. Επομένως,  αν η ομάδα παραμείνει πιστή στην απόφασή της δημιουργούνται τέσσερα σενάρια δίνοντας φανέλα βασικού στον Ρέινολτς.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1:  Ο Ρέινολτς πάρει θέση στο χώρο του κέντρου και ως τρίτος αμυντικός να επιστρέψει ξανά ο Τσαμπούρης. 

ΣΕΝΑΡΙΟ 2: Ο Ρέινολτς να επιλεχθεί στην τριάδα της άμυνας (σ.σ δοκιμάστηκε δύο φορές φέτος χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία)  και να παραμείνει στο πάγκο ο Τσαμπούρης. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Νουρ μετά την τιμωρία του θα επιστρέψει πλάι στον Κωστή στο κέντρο. 

-Στο ματς του πρώτου γύρου στο ΓΣΠ δοκίμασε την τριάδα. Ρέινολτς, Λαμπό και Χριστοφόρου. 

ΣΕΝΑΡΙΟ 3: Ο Ελλαδίτης να προβεί σε μια κίνηση έκπληξη με την επιλογή στο αρχικό σχήμα ενός άλλου κύπριου. Μια πιθανή είναι η χρησιμοποίηση του Σιαθά. 

ΣΕΝΑΡΙΟ 4: Η ομάδα τελικά αποφασίσει όπως δεχθεί πρόστιμο έχοντας στην τριπλέτα Φουστάρ, Λαμπό και Τσαμπούρη. 

*Στο ρόστερ ως επιλογή υπάρχει και ο νεαρός Λευτέρης Χατζηκωνσταντή αλλά φαντάζει απίθανο να πάρει χρόνο συμμετοχής. 
 

Παναγιώτης Χριστοφή