ΘΕΟΔΩΡΟΣ: “Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε.../Θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά” 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ: “Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε.../Θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά” 

Στο Sports 1 και την εκπομπή “12 και ΓΚΟΛ” μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Θεόδωρος Αντωνίου. 

Διαβάστε όσα είπε στον Χρίστο Παπακώστα ο διευθυντης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ: 

“Δεν θέλω να μιλήσω για μένα. Είναι πάνω απ΄όλους η ΑΕΛ. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, είναι δεδομένο αλλά αυτό που προέχει είναι η ΑΕΛ” 

Για το τι εντόπισε στην ΑΕΛ με την επιστροφή του: “Ότι προβλήματα κι΄αν υπάρχουν είμαστε εδώ και είμαστε μαζί για να τα προσπεράσουμε. Υπάρχουν προβλήματα, δεν κρύβομαι. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα. Αυτές τις πρώτες μου ώρες και στο προπονητικό, έχω μιλήσει με τον Κέρκεζ και τους παίκτες. Έχουμε συμφωνήσει ότι αλλάζουμε την διάθεση μας. Αυτό είναι το μήνυμα μου και στον κόσμο. Έχουμε κάνει κάποια πράγματα, έχουμε δει τους παίκτες να χαμογελούν. Όλα θα πάνε καλά. Θέλω να υπάρχει αισιοδοξία. Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες και ταλέντο”

Για τον κόσμο: “Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε κάποια πράγματα που δεν αρέσουν σε κανέναν. Θα υπάρχει διαφάνεια και ειλικρίνεια. Η ΑΕΛ έχει τεράστιο πρόβλημα με τον κόσμο εδώ και τρία χρόνια. Το πρόβλημα είχε ξεκινήσει με το μέτρο της ταυτοποίησης των φιλοξενούμενων. Υπάρχει το πρόβλημα με την Κ.Φ. Οι οργανωμένοι μας ξέρουν ότι η διοίκηση μας είναι μπροστά στις επάλξεις. Είμαστε μαζί τους σ΄αυτή την μεγάλη μάχη που δίνουν και  το ξέρουν. Οι οργανωμένοι αντιστέκονται αλλά η πλατιά μάζα του κόσμου είναι στα γήπεδα. Ο ΣΥΦΑΕΛ έχει δύναμη γιατί ο κόσμος τον εμπιστεύεται. Είναι όμως κάποιες στιγμές που βλέπεις παίκτες και προπονητής να δίνουν την μάχη χωρίς τον κόσμο. Μας λείπει πάρα πολύ ο κόσμος. Θέλουμε ο κάθε φίλος της ομάδας μας να πράξει αυτό που θέλει. Να ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται και θα δώσουν μάχη και για αυτούς” 

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: “Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Θα έρθει και η ΟΥΕΦΑ. Είναι η ευκαιρία του ποδοσφαίρου μας. Θα πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη. Η ΑΕΛ φέτος θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στον πίνακα αν μιλάμε για δικαιοσύνη. Όλα αυτά θα τελειώσουν. Δεν γίνεται να παίζεις με τον ιδρώτα των παικτών, του προπονητή και τον άνθρωπο που βάζει χρήματα. Αν δεν έχουμε τις εξελίξεις που επιβάλλονται για να αλλάξουν τα πράγματα, το συννεφάκι θα φύγει, θα δούμε την λιακάδα αλλά θα επιστρέψει” 

Για τις μεταγραφές: “Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή αρκετά. Η ΑΕΛ έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ της. Έχει και δανεικούς. Έχουμε συμφωνήσει ότι κάποιοι και έχουν πάρει ευκαιρίες δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν αυτά που θέλουμε στο γήπεδο. Περιμένουμε από κάποιους, όταν θα ξαναπάρουν την ευκαιρία, θα είναι εκεί για να κάνουν την διαφορά. Μιλάμε για διεθνείς παίκτες που έκαναν πράγματα στην καριέρα τους. Που έχουν δείξει το ταλέντο τους σε άλλες ομάδες. Δουλεύουμε για να τους… ξυπνήσουμε. Αν κάποιοι έχουν πάρει ευκαιρίες από τον Ντούσαν και δεν έπεισαν, ίσως αυτοί θα αποχωρήσουν” 

“Πρέπει να καταλάβουν άπαντες ότι η χρονιά αρχίζει τώρα"