Μακέντα η... ιδανική πώληση

Μακέντα η... ιδανική πώληση

Η πώληση ενός ενδεκαδάτου παίκτη από τον Παναθηναϊκό θεωρείται αρκετά πιθανή και η πλέον αναίμακτη επιλογή θα ήταν ο Φεντερίκο Μακέντα. 

Τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ελέω κορωνοϊού, αναμένεται να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό σε κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Όπως μία πώληση βασικού ποδοσφαιριστή, ώστε να μπει "ζεστό" χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ και να ισοσκελιστούν τα μειωμένα έσοδα. Η εξυγίανση του συλλόγου δεν καθιστά βέβαια αναγκαίο το πωλητήριο, όμως για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας, η εξασφάλιση πόρων είναι σημαντική. Η τελική απόφαση, όπως και να 'χει, ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο. 

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, ο ιδανικός υποψήφιος για να μπει στη "βιτρίνα" του κλαμπ, όπως σημειώνει η "Live Sport", είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός προέρχεται από την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και συνεχίζει να έχει καλό όνομα από το πέρασμα του από τη Γιουνάιτεντ. 

Εξίσου σημαντικό όμως είναι ότι έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του, αφού από τον Γενάρη έχει αποκτηθεί ο Καρλίτος, που προορίζεται για βασικός φορ την επόμενη σεζόν, επομένως ενδεχόμενη πώληση του Μακέντα δεν θα κοστίσει ιδιαίτερα. 
 

sdna.gr