Κριστιάνο Ρονάλντο/Καμία σκέψη για επιστροφή

Ο ισπανικός Τύπος δίνει συνέχεια στα όσα κυκλοφόρησαν περί της πιθανής επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης και τονίζεται από την Ιβηρική Χερσόνησο πως κανείς στους «μερένγκες» δεν σκέφτεται μια νέα συνεργασία με τον Πορτογάλο. Ούτε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ούτε οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ...

Όσα κυκλοφόρησαν την Δευτέρα από τον ιταλικό Τύπο, έλαβαν απάντηση από το gazzetta.gr για τους παράγοντες που αυτή τη στιγμή περικλείουν την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και από το φύλλο της Τρίτης στη μαδριλένικη Marca. 

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, ναι μεν έχει διορθωθεί η σχέση του Κριστιάνο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Μπερναμπέου» στο clasico με τη Μπαρτσελόνα και τη νίκη (2-0) των «μερένγκες». 

Παρ' όλα αυτά, τονίζεται ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή σκέψη για μια ενδεχόμενη νέα συνεργασία. «Τον τιμούν κι εκείνον κι όσα πέτυχε με τη φανέλα της Ρεάλ, αλλά θεωρούν πως ο κύκλος του έκλεισε» αναφέρει η Marca, που στέκεται στην αδυναμία της Ρεάλ να προσφέρει τόσα χρήματα όσα αξιώνει ο CR7, αλλά και ένα καλό, χρονικά, συμβόλαιο, από τη στιγμή που είναι πλέον 35 ετών.

Άλλωστε, ο Πέρεθ εφάρμοσε δίχως εξαιρέσεις το πλάνο με τους άνω των 31 ετών ποδοσφαιριστές για τα χρόνια που ορίζει το συμφωνητικό δέσμευσης. «Και στ' αποδυτήρια πνέει άλλος αέρας με την απουσία του Κριστιάνο» σχολιάζεται στο δημοσίευμα...

gazzetta.gr