Ο Μιχάλης για την καραντίνα, για τη φετινή χρονιά και τις πιθανότητες που δίνει για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στην Α΄κατηγορία

Ο Μιχάλης για την καραντίνα, για τη φετινή χρονιά και τις πιθανότητες που δίνει για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στην Α΄κατηγορία

Ο πρώτος σκόρερ του Ακρίτα Χλώρακας Μιχάλης Χριστοδούλου μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την ομάδα του, την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού, αλλά και για την προσωπική του εξαιρετική πορεία.

Διαβάστε την συνέντευξη του 20χρονου επιθετικού:

-Μιχάλη πως βιώνεις την κατάσταση με την καραντίνα; 

Μένουμε σπίτι. Stay Home Stay Safe. Είναι δύσκολο αυτό που συμβαίνει αλλά με υπομονή, σύνεση και επιμονή θα τα καταφέρουμε και θα περάσει και αυτό.  Για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι ακόμη πιο δύσκολο διότι έχουμε περιορισμένο χώρο για προπόνηση.

-Τι κάνεις στο σπίτι, πως περνάς την ώρα σου;

Μένω σπίτι και περνώ την ώρα μου διαβάζοντας, βλέπω ταινίες και περασμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες και φυσικά προπονούμε δύο φορές την ημέρα. Ευτυχώς έχω τον απαραίτητο εξοπλισμό στο σπίτι που με βοηθά για να κάνω προπόνηση και να διατηρηθώ μέχρι να τελειώσει η δοκιμασία της καραντίνας.

-Έχεις στείλει αρκετές φορές SMS για να πας έξω;

Το SMS το χρησιμοποιώ μία φορά την ημέρα για τα απαραίτητα.

-Πόσο επηρεάζεται ένας ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο και τι κάνεις για να κρατηθείς σε μία καλή φόρμα;

Εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουν επηρεαστεί πάρα πολύ και σωματικά και ψυχολογικά.  Μας λείπει το γήπεδο, η προπόνηση, τα παιχνίδια, οι αγωνίες στον αγωνιστικό χώρο κτλ.  Προσπαθώ και δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο για να είμαι έτοιμος ανα πάσα στιγμή. 

s

-Πόσο εύκολο πιστεύεις είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα μετά από μια τόσο μεγάλη διακοπή; 

Αν δοθεί χρόνος στις ομάδες για μια μίνι προετοιμασία θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.  Φυσικά καμία ομάδα σαν σύνολο και κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα είναι στην κατάσταση που ήταν πριν την καραντίνα.

-Οικονομικά έγινε κάποια διευθέτηση με την ομάδα; 

Οικονομικά ευτυχώς στον Ακρίτα φέτος δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα.  Πραγματικά οι άνθρωποι του Ακρίτα έκαναν τα πάντα για να ήταν όλα καλά και ομαλά. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος.

-Είσαι ο πρώτος σκόρερ του Ακρίτα με 11 γκολ σε 18 συμμετοχές, σχολίασε την παρουσία σου και πως νιώθεις στην ομάδα. Δύο λόγια για την φετινή πορεία της ομάδας σου. 

Ναι πραγματικά κάνω μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ακρίτα και σε τέρματα και σε ασίστ αλλά και σε απόδοση σε κάθε παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι πήρα τις ευκαιρίες που μου έδωσε ο Ακρίτας σκοράροντας όμορφα και καθοριστικά γκολ.  Όσο αφορά την πορεία της ομάδας μου, παρόλα τα προβλήματα, ξεκινήσαμε πολύ καλά.  Ήμασταν στις 3-4 πρώτες θέσεις συνέχεια.  Τελικά με κάποιες ατυχίες και άτυχες στιγμές που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι μείναμε στο κάτω γκρουπ.  Σε κάποιες στιγμές στην βαθμολογία ξεχώρισαν οι δυνατότεροι όσο αφορά ρόστερ και μπάτζετ.  Παρόλα αυτά πιστεύω ότι αξίζαμε καλύτερη θέση τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή.

-Πόσο ανταγωνιστικό πιστεύεις είναι το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας και πως σου φάνηκε ο φετινός τρόπος διεξαγωγής με τα δύο γκρουπ; 

Σίγουρα το πρωτάθλημα όπως έγινε φέτος ήταν πιο ανταγωνιστικό.  Πιο πολύ ενδιαφέρον από όλες τις ομάδες.  Με κάποιες διαφοροποιήσεις θα γίνει ακόμα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό.

-Τι σχέδια έχεις για το μέλλον σου ως ποδοσφαιριστής;

Πάντοτε ο στόχος μου είναι να παίξω στο πιο ψηλό επίπεδο στη Κύπρο ή στην Ελλάδα και μετά στο εξωτερικό.  Να είμαι βασικός στην Εθνική Κύπρου.  Είμαι καλά, συνεχίζω να προπονούμε . Θα συνεχίσω να βελτιώνομαι.

-Για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, τι περιμένεις, όταν με το καλό επαναρχίσει;

Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει στο γήπεδο.  Υπάρχουν ακόμη εννέα αγωνιστικές.  Είναι πολλοί οι βαθμοί και η κάθε ομάδα από τις πρώτες τέσσερις έχει τις ίδιες πιθανότητες για το τίτλο.

-Ένα μήνυμα για τις μέρες του Πάσχα;

Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη και γρήγορα πίσω στα γήπεδα.

Γρηγορία Φραντζή