Όλη η αλήθεια για Τιμούρ (Αποκαλυπτικό)

Το www.kerkida.net αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Τιμούρ Κετσπάγια και την Ανόρθωση. Η ιστοσελίδα μας που έδωσε από την πρώτη στιγμή την πραγματική εικόνα επανέρχεται με σημαντικές λεπτομέρειες.

Είναι αλήθεια πως ο Χρήστος Πουλλαΐδης επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο λόγος, ωστόσο, της επικοινωνίας του με το Γεωργιανό τεχνικό δεν έχει να κάνει με θέμα τεχνικής ηγεσίας, όπως λανθασμένα έχει διαρρεύσει.

Αντίθετα, ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης τηλεφώνησε στον Κετσπάγια προκειμένου να τον προσκαλέσει σε τραπέζι, όπου παρούσα θα είναι και η ομάδα φούτσαλ της "Κυρίας" (ή άτομα της ομάδας).

Ο Τιμούρ αποδέχθηκε την πρόσκληση του κυρίου Πουλλαΐδη, ωστόσο ούτε αυτός ούτε ο πρόεδρος του σωματείου της Αμμοχώστου συζήτησαν οποιοδήποτε άλλο θέμα, πόσο μάλλον θέμα συνεργασίας και ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των "κυανόλευκων".

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες ο Τιμούρ έχει προγραμματίσει ταξίδι για το εξωτερικό, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια ανοικτά για τον ίδιο θέματα.

Nωρίτερα...

"Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί..."

Το... τώρα για Τιμούρ και Ανό