Όντως... ΔΕΝ είχε τίποτα να φοβηθεί!

Πριν από ένα δίμηνο, σε ρεπορτάζ μας με τίτλο «Γι' αυτό ο Μαρίνος ΔΕΝ πρέπει να ανησυχεί...» αναφερθήκαμε στον Μαρίνο Τζιωνή ο οποίος δεν είχε κάτι να ανησυχεί παρά την ενίσχυση που πραγματοποίησε η Ομόνοια στην μεσοεπιθετική γραμμή…

«Μπορεί οι μεταγραφές που έγιναν μέχρι στιγμής να είναι με ποδοσφαιριστές από τον μεσοεπιθετικό χώρο, εκεί που αγωνίζεται ο Τζιωνής, ωστόσο ο μικρός δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τον χρόνο του αφού στο σύντομο που αγωνίστηκε φρόντισε να αποδείξει ότι αξίζει περεταίρω εύκαιρών και όχι… εξαφάνισης».

Η συνέχεια… δικαιώνει το σκεπτικό μας αφού ο 17χρονος άσος εξακολουθεί να βρίσκεται στις επιλογές του Γιάννη Αναστασίου. 28 λεπτά με την Πάφο, 90 λεπτά και γκολ με τον Ερμή, 74 λεπτά με την Ανόρθωση, 76 λεπτά με την ΑΕΛ, 83 λεπτά με τον Απόλλωνα, 76 λεπτά με την Νέα Σαλαμίνα και 87 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο οποίο ήταν ο ποδοσφαιριστής που καθόρισε τον αγώνα, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ!

Η φετινή χρονιά είναι συνέχεια των προηγούμενων τραγικών για την Ομόνοια όσον αφορά την βαθμολογική θέση και την… ανομβρία από πλευράς τίτλων. Ωστόσο, η παρουσία και η εξέλιξη του νεαρού άσου είναι ένα στοιχείο το οποίο προσφέρει αρκετά χαμόγελα και μεγάλη αισιοδοξία ενόψει των επόμενων χρόνων.