"Ίσως η καλύτερη μου χρονιά"

Ο Π.Ο Ξυλοτύμβου οδηγεί την κούρσα στη Γ’ Κατηγορία, έχοντας αέρα 6 βαθμών και πάει… τρένο για τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

Ο αρχηγός και εκ των πρώτων σκόρερ της ομάδας, Παντελής Ταύρου μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Για την πορεία της ομάδας…

“Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα μας. Είμαστε μέσα στο στόχο μας που είναι η άνοδος, και όπως ήρθαν τα πράγματα, πάμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το σημαντικότερο είναι πως ήμαστε μια πραγματική ομάδα από τον φροντιστή μέχρι τον πρόεδρο. Οι παίκτες έχουν ποιότητα, είναι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες. Έχουμε τον κόσμο κοντά μας, όμως τους θέλουμε περισσότερους στο γήπεδο. Είμαστε μια κοινότητα με πολύ κόσμο, όμως τώρα τελευταία παρόλο που είμαστε πρώτοι δεν έρχονται στο γήπεδο. Είναι κρίμα και αυτό πρέπει να αλλάξει”.

Για το κρίσιμο σημείο τον Οκτώβρη όπου η ομάδα έκανε “κοιλιά" κι αντέδρασε..

“Ήταν επόμενο αφού σε όλες τις ομάδες σε κάποια φάση της σεζόν συμβαίνει αυτό. Το σημαντικό είναι πως είδαμε τα πράγματα πιο σοβαρά κι ανακάμψαμε γρήγορα. Κάναμε ο καθένας αυτό που ξέρει στο γήπεδο και κερδίζαμε τα παιχνίδια”.

Για το πως κρίνει τη φετινή σεζόν για τον εαυτό του…

“Εδώ και είκοσι χρόνια τώρα παίζω ποδόσφαιρο και φέτος θα έλεγα πως είναι ίσως η καλύτερη μου χρονιά. Κι ακόμα δεν τελείωσε ο πρώτος γύρος. Είμαι αισιόδοξος πως θα βάλω κι άλλα πολλά γκολ. Έχω πολύ ποιοτικούς παίκτες δίπλα μου κι αυτό παίζει σπουδαίο ρόλο. Σίγουρα εκτός από τους ομαδικούς στόχους, προσωπικός στόχος είναι και αυτός του πρώτου σκορερ. Τα κατάφερα στη Δ’ και θέλω να τα καταφέρω και στη Γ΄”.

Για το πιο ωραίο του γκολ από τα 9 φετινά του γκολ…

“Θα διάλεγα αυτό που σκόραρα κόντρα στον Λειβαδιακό/Σαλαμίνα Λειβαδιών. Ήταν αυτό που λέμε γκολάρα. Η σέντρα από τον Τόμι Χρυσοστόμου, οι ντρίμπλες μου στον αμυντικό και τον τερματοφύλακα και τέλος το πλασέ ήταν όλα υποδειγματικά. Αυτό θα διάλεγα και για τη δημιουργία και για την εκτέλεση”.

Για τη συνέχεια…

“Πρέπει να είμαστε σοβαροί με την επανέναρξη αφού έχουμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας. Ευτυχώς έρχεται πίσω και ο Κυριακός Χρίστου και είμαστε πλήρεις για να βγάλουμε με επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα”.

Η ευχή και η συμβουλή του για το νέο χρόνο…

“Θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά. Να είμαστε υγιείς και να θυμόμαστε πως το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα άθλημα. Πρέπει να κάνουμε φίλους κι όχι εχθρούς”.