"Να συνεχίσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα, σεβασμός στην ΑΕΛ" (βίντεο)

Ο Εστεμπάν Σακέτι σέρβιρε την μπάλα στον Πίεχ που άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα στο Λεμεσιανό ντέρμπι, και τον δρόμο για τη νίκη με 2-0 κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο Αργεντίνος μέσος μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας, kerkida.net, μετά το τέλος του αγώνα...

Αρχικά... “Τέτοια ντέρμπι είναι πάντα δύσκολα.. Η ΑΕΛ ήταν μπροστά έξι βαθμούς, όμως ο Απόλλωνας στα τρία τελευταία παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά για 95 λεπτά, και οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό για μας”.

Για το ότι τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του… “Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για την ΑΕΛ. Τώρα η ομάδα μου είναι ο Απόλλωνας. Έπαιζα τρία χρόνια στην ΑΕΛ και για αυτό υπάρχει σεβασμός. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στον Απόλλωνα. Είναι τρεις βαθμοί και είναι μια σημαντική νίκη σε ντέρμπι για τον κόσμο της ομάδας".

Για τη συνέχεια... “Πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την πορεία που διαγράφουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος”.

Για τον κόσμο... “Σήμερα ήρθε όλος ο κόσμος στο ματς όπως είδαμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έρχεται ο κόσμος να μας υποστηρίξει και θέλουμε να συνεχίσει μαζί μας για περισσότερες νίκες”.

Για το ότι ήταν εκ των κορυφαίων… “Αυτή τη φορά έπαιξα πιο άνετα όμως το πιο σημαντικό δεν είναι να παίζω μόνο εγώ καλά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν συμπαγής και αυτό είναι κατ’ εμένα το πιο σημαντικό από το σημερινό ματς”.