"Δώρο γενεθλίων η ισοπαλία με ΑΕΚ, θέλω να παίξω στην Ευρώπη"

Ο Λένος Σωφρονίου ήταν ο ήρωας για την ΑΕΖ κόντρα στην ΑΕΚ, αφού απέκρουσε το πέναλτι του Τρισκόφκσι, στις καθυστερήσεις, κρατώντας το 1-1 μέσα στην ΑΡΕΝΑ!

Ο νεαρός κίπερ είχε χθες τα γενέθλια του και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, χαρίζοντας ένα πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό, στην ομάδα του!

Το kerkida.net επικοινώνησε με τον 22χρονο πλέον τερματοφύλακα!

Για το ματς…

“Η ΑΕΚ είναι σίγουρα πιο μεγάλη ομάδα, ήρθε το γρήγορο γκολ, και γενικά ήμασταν πολύ καλοί, αξιοποιώντας τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Έδωσε το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό και είχα την τύχη να το αποκρούσω. Στο τέλος μπορούσαμε να φύγουμε και με τη νίκη. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαστε και ευχαριστημένοι και παραπονεμένοι”.

Για την απόκρουση του στο πέναλτι…

“Δεν ήταν ανάγκη να μελετήσω τον Τρίσκοφκσι. Σε τέτοιες φάσεις κάνεις μια πρόβλεψη παίρνεις την απόφαση και πέφτεις… Έτυχε κι έπεσα σωστά. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου”.

Για το ότι ήταν και τα γενέθλιά του..

“Ήταν ένα ωραίο δώρο για μένα. Το γιορτάσαμε οικογενειακά και με φίλους. Ήταν έτσι κι αλλιώς τα γενέθλιά μου, και έγιναν ακόμα καλύτερα μετά από αυτό το ματς.”

Για τα όνειρά του…

“Σίγουρα δεν θέλω να μείνω σε ομάδες στο κάτω διάζωμα. Έχω περισσότερες φιλοδοξίες, και αν τα καταφέρω να παίξω κι Ευρώπη”.

Για το πως επηρεάζονται οι παίκτες από τις υποθέσεις των φακέλων…

“Δεν θέλω να σχολιάσω ιδιαίτερα αυτό το θέμα. Νομίζω ότι η ομάδα είναι καθαρή. Παίζουμε το κάθε παιχνίδι στο 100%. Στο ματς με το ΑΠΟΕΛ ήρθαν τα γρήγορα γκολ και για αυτό εξελίχθηκε έτσι”.

Για τη δυναμική που τους δίνει το αποτέλεσμα στην Αρένα…

“Ήταν μια ισοπαλία που ήρθε μετά από πέντε ήττες, και μας δίνει ψυχολογία για να μπούμε στα μπαράζ. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα όμως δείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και κάθε παιχνίδι για μας θα είναι σαν τελευταίο”

Στο τέλος ο Λένος, ευχαρίστησε αυτούς που τον στηρίζουν…

“Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Δημήτρη Δημητρίου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Μανώλη Ονουφρίου που ήταν πάντα δίπλα και γενικά όλους στην ομάδα και τη διοίκηση που μου δώσαν την ευκαιρία να παίξω στα τελευταία παιχνίδια”.