«Θα έρθει σίγουρα η άνοδος»

Η ΠΑΕΕΚ έσπασε το σερί τεσσάρων νικών της Πάφου και την ανάγκασε να φύγει από τη Λευκωσία με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου τι και αν κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ με ένα υπέροχο γκολ απο τον Χαράλαμπο Δημοσθένους δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της και συμβιβάστηκε στη ισοπαλία.

Ο αρχηγός της ομάδας Χαράλαμπος Δημοσθένους μιλάει στο kerkida.net  για το δύσκολο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, για το όμορφο γκολ που πέτυχε και για τη μάχη της ανόδου. 

Για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ 
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι , σε μία δύσκολη έδρα και νομίζω το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν το πιο δίκαιο. Σίγουρα δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε όπως σε άλλα παιχνίδια αλλά προσπαθήσαμε όσο γινόταν και πήραμε τον ένα βαθμό σε μία δύσκολη έδρα».

Για την δική του πολύ καλή απόδοση και το όμορφο γκολ που πέτυχε
« Την απόδοση μου δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος εγώ για να την κρίνω, αλλά μόνο ο προπονητής μου μπορεί να το κάνει. Όσο για το γκολ μου ήταν μία έμπνευση , απόφαση της στιγμής και χαίρομαι πολύ που τόλμησα και σημείωσα ένα πανέμορφο γκολ».

Για το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου που επιθυμεί ο κόσμος της ομάδας
«Σίγουρα ο κόσμος θέλει την άνοδο όσο και εμείς. Καταλαβαίνω την πικρία που έχουν με την ομάδα αλλά με την άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία που θα έρθει σίγουρα πρέπει σαν πόλη να γίνουμε όλοι μια γροθιά και όλα θα πάνε καλά».

Για το επόμενο θεωρητικά «εύκολο» παιχνίδι με τον Εθνικό Άσσιας «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι αλλά εξαρτάται από εμάς, αν θα παρουσιαστούμε σοβαροί νομίζω θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα».

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι στις τελευταίες αγωνιστικές με Αλκή, Ένωση, Ολυμπιακό – Θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ποιες ομάδες θα ανέβουν;

«Κάθε παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία για την κάθε ομάδα. Σίγουρα τα ντέρμπι θα παίξουν σημαντικό ρόλο όπως και όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια. Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και πάμε σε κάθε παιχνίδι μόνο για τη νίκη».