"Είναι ένας τελικός"

Ο Ακρίτας Χλώρακας υποδέχεται το Σάββατο (11/2) την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς σε ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου» αφού το αποτέλεσμα του συγκειμένου αγώνα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο θέμα της διαβάθμισης. Ο μεν Ακρίτας βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς και η δε Παρεκκλησιά βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 11 βαθμούς. 

Ο προπονητής του Ακρίτα Γιώργος Πολυβίου μιλάει στο kerkida.net για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για παραμονή στην Β΄ κατηγορία καθώς και για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου. 

Για την πορεία της ομάδας

«Ο Ακρίτας έχει όλα τα φόντα να κάνει μια καλή ομάδα. Όταν πήγα εγώ στην ομάδα είχαμε κάποιες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Αυτό αποδυνάμωσε και μείωσε το ρόστερ της ομάδας. Εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας, έχουμε γερές βάσεις με Κύπριους ποδοσφαιριστές και με τις κατάλληλες προσθήκες στο μέλλον θα δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα. Στόχος μας όμως τώρα είναι η αποφυγή της διαβάθμισης και η παραμονή στην κατηγορία.  Η ομάδα είναι υγιής και στον οικονομικό τομέα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει επίσης και μια πολύ καλή συνεργασία της διοίκησης με την προπονητική ομάδα.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Παρεκκλησιά 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ένας τελικός. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Δεν υποτιμούμε καμιά ομάδα, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους αλλά πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Κάλεσμα προς τον κόσμο

« Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, να μας στηρίξουν, να είναι στο πλευρό μας. Τους χρειαζόμαστε το Σάββατο. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρίποντο και να αποφύγουμε τυχόν περιπέτειες».