(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) "Σε λίγες ομάδες το έχω ζήσει αυτό..."

Ο μεσοεπιθετικός της Αναγέννησης, Χρήστος Ευσταθίου μιλάει στο www.kerkida.net . 

Ο 25χρονος Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με τα όσα συνάντησε στην νέα του ομάδα τονίζοντας ότι η Αναγέννηση μπορεί να ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία. Μας μιλά επίσης για το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία, τις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα στην Ευρώπη αλλά και την Σούπερ Λίγκα. 

Διαβάστε όσα είπε ο Χρήστος στον Αντρέα Ψάλτη: 

Για τις πρώτες σου εντυπώσεις στην Κύπρο και ειδικότερα την ομάδα της Αναγέννησης: "Αρχικά να πω ότι βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα εδώ πέρα. Δεν το λέω απλά για να το πω αυτό. Σε λίγες ομάδες το χω ζήσει αυτό και ειλικρινά που έκανε εντύπωση. Όλα τα παιδιά είμαστε μια οικογένεια. Βλέπω ότι προσπαθούν όλοι να σπρώξουν την ομάδα προς τα πάνω μ΄ένα τρόπο κι΄αυτό μας βοηθάει θετικά και στον αγωνιστικό χώρο"

Για το πρωτάθλημα στην Β΄Κατηγορία: "Από τα φιλικά είδα κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι η Αναγέννηση μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα κοντράρουν την Αναγέννηση μπορούν να αντιμετωπιστούν. Πρέπει όμως κι΄εμείς να είμαστε αυτοί που πρέπει γιατί έχουμε βάλει ένα στόχο"

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας; "Να επιστρέψει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία" 

Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθεις στην Κύπρο; "Η δουλειά μου είναι. Ήθελα να έρθω στην Κύπρο. Μετά από κάθε χρονικό διάστημα επιλέγω να αγωνιστώ σε μία ομάδα, έτσι πάει το πράγμα. Τώρα που βλέπω και ζω την ομάδα, χαίρομαι πάρα πολύ για την επιλογή μου αυτή"

Πιστεύεις ότι η Αναγέννηση μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο σε προσωπικό επίπεδο για το μέλλον; "Εγώ πρώτα θέλω να βοηθήσω την ομάδα και ναι μετά να βοηθηθώ κι΄εγώ από την ομάδα. Γεροί να είμαστε κι΄όλα τ΄άλλα θα έρθουν"

Παρακολουθείς το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας; "Έχω δει κάποια παιχνίδια. Είδα τον Απόλλωνα, είδα την Ανόρθωση που κέρδισε το ΑΠΟΕΛ… Είναι τέσσερις πέντε ομάδες που είναι πολύ δυνατές και πιστεύω θα κοντραριστούν μεταξύ τους, είναι ακόμα νωρίς όμως"

Για το ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα στην Ευρώπη: "Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά όλα είναι πιθανά"

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Φέτος δεν το παρακολουθώ καθόλου. Έχει λιγότερο ενδιαφέρον απ΄ότι είχε τα προηγούμενα χρόνια'

**Ένα από τα highlight του Χρήστου, το γκολ της νίκης (1-0) με τον Απόλλων Καλαμαριάς κόντρα στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο στις 25-9-2014