Τζιώρτζης: «Η περηφάνια, οι αποδείξεις, το Βέλγιο και η ξεχωριστή αφιέρωση»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου ήταν και αυτός ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Εθνική Τουρκίας.

Ο νεαρός άσσος μίλησε στο kerkida.net για την σπουδαία εμφάνιση και νίκη της Εθνικής μας, για τα συναισθήματα του πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο τέλος του παιχνιδιού. Κάνει μια ιδιαίτερη αφιέρωση και αναφέρεται στον επόμενο αγώνα απέναντι στο Βέλγιο.

Για το χτεσινό παιχνίδι..
«Καταρχάς χτες ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς και πιστεύω δώσαμε όλη μας την ψυχή μας για να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως μετά τη χτεσινή νίκη κάναμε πολλοί κόσμο περήφανο».

Τα συναισθήματα σου ; Τι σου είπε ο Νίκος Ανδρονίκου πριν μπεις στο παιχνίδι;
«Σίγουρα όταν είσαι μέλος σε αυτή την Εθνική μόνο ωραία συναισθήματα μπορείς να έχεις γιατί αποδείξαμε ακόμη και εχτές ότι είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι σαν οικογένεια και χαίρομαι που το βλέπω αυτό. Οι συμβουλές του προπονητή μου ήταν μόνο ενθαρρυντικά λόγια, να μπω μέσα στο γήπεδο με ψυχή και με πολλά τρεξίματα».

Τι σκέφτηκες με το σφύριγμα της λήξης; Που αφιερώνεις αυτή τη νίκη;
«Δεν σκέφτηκα κάτι συγκεκριμένο, απλά νιώθεις πολλά έντονα συναισθήματα. Ήταν μία από τις πιο χαρούμενες και ευτυχισμένες νίκες που έχω κάνει. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όλο τον κόσμο της Κύπρου και προσωπικά θα ήθελα να την αφιερώσω σε ένα δικό μας παιδί που πάντα θα είναι στις καρδιές μας, στον Νάσο Κωνσταντίνου».

Είσαι από τα παιδιά που δεν πήρες ακόμη χρόνο συμμετοχής με την ομάδα σου στο πρωτάθλημα (δανεικός στην Pafos fc από το ΑΠΟΕΛ), αποδείξατε κάτι χτες;
«Νομίζω μέσα από τα παιχνίδια της Εθνικής και μετά από τη χτεσινή μας νίκη αποδείξαμε ότι υπάρχουμε και εμείς. Όμως οι περισσότεροι από εμάς διψούμε για επιτυχία και νομίζω μέσα από τη δουλειά και υπομονή μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό είναι που μας τονίζει συνεχώς και ο προπονητής μας».

Για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στο Βέλγιο….
«Χαρήκαμε τη νίκη ως έπρεπε όμως από σήμερα οι σκέψεις μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Την Τρίτη αγωνιζόμαστε απέναντι στο Βέλγιο και στόχος αυτής της Εθνικής είναι πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες αλλά εμείς θα καταβάλουμε ψυχή και δύναμη έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη».