ΜΑΖΙ μας ο ΡΕΝΑΤΟ... Η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων/ΤΩΡΑ έχω νέους στόχους/ΕΛΑΜΨΕ η ΑΛΗΘΕΙΑ

Οι τελευταίοι μήνες ήταν ομολογουμένως πολύ δύσκολοι για τον Ρενάτο Μαργκάσα σε προσωπικό επίπεδο. Ο διεθνής μέσος της Νέας Σαλαμίνας, μιλά στο ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ. Ο Ρενάτο μας σκιαγραφεί τις πρώτες του εντυπώσεις ως ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων ενώ δηλώνει πως το όνομα του είναι πέρα για πέρα καθαρό… 

Συνέντευξη στον Αντρέα Ψάλτη

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του στο ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ….

-Ρενάτο καλησπέρα και ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη. Πλέον είσαι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας… Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις στη νέα σου ομάδα. Τι έχεις δει μέχρι σήμερα απ΄όταν συμφώνησες… 

"Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Το περιβάλλον εδώ είναι εξαιρετικό. Οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών μεταξύ μας είναι πολύ καλές. Έχουμε παίκτες με ποιότητα οι οποίοι επιθυμούν να παίξουν για την ομάδα και να την βοηθήσουν"

- Ήταν σίγουρα μια δύσκολη περίοδος αυτή για σένα προσωπικά. Πως νιώθεις τώρα; 

"Ναι είναι αλήθεια… Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, ειδικότερα γιατί ήμουν εκτός γηπέδων. Η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων προς εμένα ήταν άδικη. Αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν. Είμαι πίσω στη δράση και είμαι υπόχρεος στην Νέα Σαλαμίνα για την ευκαιρία που μου έδωσε να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολύ απ΄οτιδήποτε"

-Ήσουν αρχηγός της Ομόνοιας για πολλά χρόνια. Πλέον είσαι παίκτης της Νέας Σαλαμίνας. Πόσο περίεργο είναι αυτό αλήθεια… 

"Ναι το ομολογώ ότι στην αρχή ήταν πολύ περίεργο να συνειδητοποιήσω την αλλαγή. Έφυγα από την Ομόνοια παρόλο που είχα συμβόλαιο μέχρι και το 2020, μια ομάδα που έπαιξα για πολλά χρόνια. Τώρα όμως δεν τα σκέφτομαι αυτά. Έχω νέους στόχους, είμαι σε μια νέα ομάδα την οποία θα σέβομαι και θα δώσω τα πάντα για να την βοηθήσω"

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου τώρα; 

"Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την Σαλαμίνα να γίνει πιο δυνατή. Θέλω επίσης να βοηθήσω κάποιους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να παίζουμε με καρδιά και πάθος για την ομάδα μας"

-Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας ο οποίος περιμένει πολλά...

"Να περιμένουν ένα παίκτη με πολλά κίνητρα και με πάθος. Θα δίνω τα πάντα για να νικά η ομάδα!"

-Σήμερα η αστυνομία έστειλε επιστολή στον νομικό σύμβουλο του ΠΑΣΠ μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι δεν θα γίνει ποινική δίωξη σε κανέναν μετά τα όσα ισχυρίστηκε ο Ιβάιλο Πέτεφ για σένα και τους Λόπες, Σοάρες. Πως σε βρίσκει αυτή η εξέλιξη… 

"Δυστυχώς η μεγαλύτερη ζημιά έγινε. Η απόφαση όμως αυτή ήρθε και επιβεβαίωσε αυτά που έλεγα τόσο καιρό, ότι η αλήθεια θα λάμψει. Είναι πολύ καλό που καθάρισαν τα ονόματα μας και δείξαμε σε όλους πως ήμασταν εξαιρετικοί επαγγελματίες στην Ομόνοια. Ξέρω ότι είμαστε παραδείγματα για πολλά παιδιά. Ξέρω τις υποχρεώσεις μου, το πιο σημαντικό είναι ότι η συνείδηση μας είναι τελείως καθαρή"