ΣΚΟΡΑΡΕ κόντρα στην ΑΕΛ και μιλά στο KERKIDA.NET

Ο Χρήστος Δημητριάδης ήταν εκείνος που μετουσίωσε σε γκολ την εξαιρετική παρουσία του κόντρα στην ΑΕΛ στο χθεσινό φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Γήπεδο Ερήμης, όπου η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 3-1!

Στο χθεσινό παιχνίδι... φώναξε παρών και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Ήταν ιδιαίτερα κινητικός και σε κάποιες στιγμές ήταν όχι μόνο ουσιαστικός αλλά και εντυπωσιακός. 

Με ένα εξαιρετικό σουτ στο 72ο λεπτό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κεραυνό και μείωσε τον δείκτη του σκορ σε 2-1.

Άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες ΕΝΥ και μετά σε Άρη και ΑΕΖ U21 παράλληλα. Στην συνέχεια ακολούθησε την «μοίρα» πολλών νεαρών ταλέντων που στη πορεία χάνονται και αναγκάζονται να πάνε σε άλλες ομάδες λόγο της ξενομανίας.

Εμείς τον βρήκαμε μετά το τέλος του ματς. Διαβάστε όσα είπε στο KERKIDA.NET:

- Λίγα λόγια για το παιχνίδι;

"Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα καλό test για την ομάδα μας. Το να αγωνίζεσαι κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ αποκομίζεις αμέτρητες εμπειρίες και σίγουρα κάνει την ομάδα μας να πιστεύει περισσότερο στις δυνάμεις της!"

- Ήσουν βασικός και ξεχώρισες με την παρουσία σου αλλά και το γκολ σου;

"Η σωστή προετοιμασία αυτής της χρονιάς μου έχει δώσει θέση βασικού στην ομάδα. Κάθε παιχνίδι προσπαθώ για το καλύτερο έτσι και με την ΑΕΛ έκανα ότι μπορούσα. Με την βοήθεια των συμπαικτών μου ήρθε και το γκολ. Μέσα από ομαδική δουλειά και προσπάθεια βγαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα

Το χαρήκαμε όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά προσγειωμένα όλη η ομάδα ενωμένοι είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος!"

- Τους στόχους σου αλλά και της ομάδας;  

"Στόχος μου είναι να κάνω μια full σεζόν στην ομάδα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό βοηθώντας την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Η ομάδα μας διαθέτει ένα από τα καλύτερα ροστερ της κατηγορίας ωστόσο αν πιστέψουμε στους εαυτούς μας μπορούμε να φτάσουμε και στην άνοδο!"

- Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια ότι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές κυνηγούν το όνειρό τους εκτός Κύπρου. Συμφωνείς με την επιλογή τους αυτή;

"Σίγουρα πολλά νέα ταλέντα επιλέγουν αυτή την τακτική να φεύγουν στον εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον αφού στην Κύπρο πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να αγωνιστούν στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας όπου μπορούν και να αναδειχτούν. Πρέπει να μας προβληματίσει αυτό διότι στην χώρα μας υπάρχει αρκετή αγάπη για αυτό το άθλημα από πολλά νεαρά ταλέντα που δυστυχώς μένουν ανεκμετάλλευτα με αποτέλεσμα να σταματούν να κάνουν αυτό που αγαπούν!"

- Οι ομάδες εμπιστεύονται τους Κύπριους ποδοσφαιριστές ή θεωρείς ότι υπάρχει μία υπερεκτίμηση προς τους ξένους ποδοσφαιριστές;

"Προσωπική μου άποψη δεν θα το έλεγα υπερεκτίμηση θα το έλεγα ξενομανία. Υπάρχουν αρκετά καλοί ξένοι ποδοσφαιριστές αλλά υπάρχουν και επίσης αρκετοί Κύπριοι που είναι εξίσου καλοί. Θα πρέπει να δίνονται περισσότερες ευκαιρίες σε Κύπριους ποδοσφαιριστές χωρίς να θέλω να μειώσω τους ξένους, ιδιαίτερα στις πιο μικρές κατηγορίες που πάλι σε κάποιες ομάδες επικρατεί ξενομανία!"

- Υπάρχει κάτι για το οποίο μετάνιωσες, στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;

"Σίγουρα κάποιες επιλογές που κάνουμε δεν είναι πάντα σωστές όπως και στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο για μένα είναι τρόπος ζωής. Προσγειωμένα ελπίζουμε για κάτι καλύτερο."

- Πιστεύεις ότι κάποιος που αξίζει και προσπαθεί στο ποδόσφαιρο, στο τέλος δικαιώνεται ή μήπως η μπάλα τελικά δεν είναι δίκαιη;

"Με την σκληρή δουλεία, την αγάπη για το άθλημα και την αφοσίωση του σε αυτό σίγουρα οι πιθανότητες είναι περισσότερες να δικαιωθεί. Φτάνει να υπάρχει σωστή και δίκαιη αντιμετώπιση.

Προτρέπω όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να παλεύουν για αυτό να μην απογοητεύονται και στην τελική θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα!"