“Αυτή τη φορά θέλουμε και το καλό αποτέλεσμα”

Ο Οθέλλος Αθηένου μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, θέλει να σπάσει το ρόδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο προπονητής της ομάδας της Αθηένου, Γκουστάβο Μαντούκα μίλησε στην ιστοσελίδας μας kerkida.net

Για την ήττα από την Πάφο…

“Είμαι απογοητευμένος από τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα μας, όμως είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας. Η ομάδα μας έδειξε πως είμαστε τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που παλεύουμε για την άνοδο. Για το πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα στο 55΄που κανένας δεν ξέρει γιατί την έδωσε ο διαιτητής. Ακόμα και οι παίκτες της Πάφου όταν μίλησα μαζί τους δεν κατάλαβαν τον λόγο που αποβλήθηκε ο παίκτης. Μετά ήρθε και η τιμωρία του, κάτι που με απογοητεύει πάρα πολύ γιατί δείχνει πως το επίπεδο της Β’ Κατηγορίας θα έπρεπε να είναι υψηλότερο. Θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση. Δεν υπάρχει βίντεο του αγώνα, δεν υπάρχει ανάλυση για να μπορούμε να συζητήσουμε τι έγινε”.

Για την ήττα από την Ένωση

“Στο δεύτερο ματς με το Παραλίμνι, είχαμε και πάλι πολύ καλή απόδοση. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ στο τέλος και ήρθε η ήττα. Ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Κανένας δεν θυμάται αν έπαιξες καλά ή όχι. Όμως σαν προπονητής ξέρω πως η ομάδα μου προσπάθησε σκληρά και ακόμα βελτιωνόμαστε. Δεν είμαστε όμως τόσο κακοί όσο δείχνουν τα αποτελέσματα μέχρι τώρα”.

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν έμπειρους παίκτες, έχουν ένα καλό κόουτς τον Σάββα Παρασκευά που είναι και φίλος μου και έχει μεγάλη εμπειρία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και το τρίτο κατά σειρά ντέρμπι από τα τέσσερα που έχουμε στο πρόγραμμά μας. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και αυτή τη φορά εκτός από την καλή εμφάνιση θέλουμε και το καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας οπότε είναι το φαβορί, όμως τα ντέρμπι πριν αρχίσουν είναι πάντοτε στο 50-50 και όλα εξαρτώνται από το πως θα εξελιχθεί το ματς”.

Για την στήριξη του κόσμου…

“Ελπίζω να υπάρχει στήριξη αύριο για την ομάδα μας, όχι μόνο από τους φίλους του Οθέλλου, αλλά και από δικούς μου ανθρώπους. Θέλουμε και εμείς μια θετική αύρα στο γήπεδο ως φιλοξενούμενοι”.