Απόλλων/Η ώρα του Νίκου Κίρζη

Απόλλων/Η ώρα του Νίκου Κίρζη

Η τελευταία ανακοίνωση - απαίτηση της ΘΥΡΑΣ 1 για άμεση παραίτηση του Κωνσταντίνου Μακρίδη (κλικ ΕΔΩ) είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στον "οργανισμό" Απόλλωνα.

θυιυιυθι

Ο κόσμος της Λεμεσιανής ομάδας που μέσα σε λίγους μήνες πέρασε από τα όνειρα στους εφιάλτες, βράζει για την άσχημη πορεία της αγαπημένης του ομάδας. Μια ματιά να ρίξει κανείς στα Απολλωνίστικα social media ο θυμός, η οργή είναι τα μόνα συναισθήματα που κυριαρχούν.

Είναι η στιγμή που πρέπει να βγει μπροστά ο πρόεδρος της εταιρείας, σε μια χρονιά που εξελίσσεται εφιάλτης για τον Απόλλωνα. Ο Νίκος Κίρζης θα πρέπει να μιλήσει στον κόσμο της ομάδας. 

Ο Απολλωνίστας δεν είναι μαθημένος να βλέπει την ομάδα του στην 7η(!) θέση να είναι εκτός στόχου πρωταθλήματος και κυπέλλου. Αυτό που βιώνει ο κόσμος της ομάδας τον γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Μεγάλο πισωγύρισμα. H διοίκηση είχε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να "γιγαντώσει" την ομάδα. Πρωταθλητής ο Απόλλωνας με εξασφαλισμένους ομίλους και ρεκόρ διαρκείας. Οι Απολλωνίστες συνέτριψαν το ρεκόρ τους, αγοράζοντας 7 χιλιάδες διαρκείας

Σε δύσκολη θέση ο Κωνσταντίνος Μακρίδης μετά το χτεσινό αναπάντεχο τετ-α-τετ με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Λευκωσία. Προειδοποίηση για παραίτηση εντός 24 ωρών.

Πώς το σκέφτεται ο Μακρίδης; Θέλει να παραιτηθεί; Πιστεύει ο ίδιος ότι μπορεί να οδηγήσει άμεσα τον Απόλλωνα σε καλύτερες μέρες;

Πώς το σκέφτεται ο Νίκος Κίρζης; Μετάνιωσε για την επιλογή του να δώσει το πρόσταγμα στον Κύπριο προπονητή; Οι πιέσεις από τους οργανωμένους είναι έντονες; Θα κρατήσει τον "Μακ" ή θα προχωρήσει σε αντικατάσταση του;

Εννοείται ότι δεν ευθύνεται μόνο ο Μακρίδης για την κακή πορεία στην τρέχουσα σεζόν. Ο Κύπριος κόουτς φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης. 

Στέλιος Αναστασίου