Διοικούντες Απόλλων/ΓΙΑΤΙ πήγαν στις διασκέψεις Σωφρόνη - Μπογκντάν (Τρεις λόγοι)

Διοικούντες Απόλλων/ΓΙΑΤΙ πήγαν στις διασκέψεις Σωφρόνη - Μπογκντάν (Τρεις λόγοι)

Προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η παρουσία διοικούντων του Απόλλωνα, στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ομόνοια. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται από πλευράς "γαλάζιων". 

Οι αντιπρόεδροι Μαρίνος Ευσταθίου, Φάνος Κιννής και το μέλος του Δ.Σ Σωκράτης Έλληνας παρακολούθησαν από κοντά τις τοποθετήσεις των Σωφρόνη Αυγουστή και Μπογκντάν Αντόνε. Η ιστοσελίδα μας kerkida.net έχει το ρεπορτάζ σχετικά με την κίνησή αυτή… 

-Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με την παρουσία του Σωφρόνη Αυγουστή στον αντίπαλο πάγκο. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αλληλοσεβασμός ανάμεσα στον πρώην προπονητή του Απόλλωνα και τους διοικούντες, οι οποίοι θέλησαν με αυτή την κίνηση να εκφράσουν το σεβασμό τους στον κόουτς. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στο νέο γήπεδο ως αντίπαλος ο Σωφρόνης. 

-Ο δεύτερος λόγος, έχει να κάνει με τον Μπογκντάν Αντόνε ο οποίος… φεύγει απόψε για την Ρουμανία για λίγες μέρες. Εξαιρετικό το ξεκίνημά του στον πάγκο του Απόλλωνα, θέλησαν να δείξουν την ικανοποίησή τους οι διοικούντες και να του ευχηθούν από κοντά "καλό ταξίδι". 

-Και ο τρίτος λόγος, έχει να κάνει και με τον Νίκο Κίρζη. Θέλησαν με τον τρόπο αυτό να δείξουν ότι συνεχίζουν να είναι δίπλα στην ομάδα ως στενοί συνεργάτες του, αλλά και στον ίδιο τον Κίρζη, παρά τα όσα αρνητικά συνέβησαν που είχαν ως αποτέλεσμα την απόφαση του για αποχώρηση απ’ την προεδρία με το τέλος της σεζόν. Επιθυμία τους φυσικά να παραμείνει ο Νίκος Κίρζης στο πηδάλιο της εταιρείας. 

Ο Μπογκντάν Αντόνε μέσα από τις δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου κάλεσε τον Νίκο Κίρζη να παραμείνει επιστρέψει στην ηγεσία της ομάδας. (ΕΔΩ τα όσα ανέφερε). Οι πέντε συνεχόμενες νίκες έφτιαξαν το κλίμα στον Απόλλωνα και προφανώς είναι κάτι που βοηθάει γενικότερα το κλαμπ.

φγρ4εςφγ

* Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

ςγβωερφωτβ

Στέλιος Αναστασίου