ΙΣΤΟΡΙΑ με Καπιτανή/"Μου έκαμε τρεις διαιτησίες, ήταν να με φάει!"

Close
ΙΣΤΟΡΙΑ με Καπιτανή/"Μου έκαμε τρεις διαιτησίες, ήταν να με φάει!"

Πολύ ενδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Σολομωνίδη στον Sports 1. Μίλησε για όσα διαχρονικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρό μας αναφερόμενος σε στημένα, διαιτητές κλπ.

Ανάμεσα σε όσα είπε, και μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Κώστα Καπιτανή...

"Να σας πω μια εμπειρία... Ο κ. Καπιτανής μου έκαμε τρεις διαιτησίες, ήταν να με φάει! Δηλαδή κάτι σφυρίγματα... Και επειδή ξέρω τον άνθρωπο και ήξερα ότι δεν ήταν σκόπιμα αλλά εκείνο είδε και εκείνο έκαμνε, έκαμα δήλωση προς την Ομοσπονδία μετά από δύο παιχνίδια που αισθανόμασταν ότι μας αδίκησε... Έκανα δήλωση ότι από τώρα και στο εξής παρακαλώ την Ομοσπονδία, ο κ.Καπιτανής να μας διαιτητεύει όλους μας τους αγώνες. Δεν το έκανα για να 'γλύψω' τον κ. Καπιτανή αλλά ήταν η εμπιστοσύνη που είχα στο πρόσωπό του ότι δεν θα μου έκαμνε ματσαράγκες, ότι θα σφυρούσε εκείνο που έβλεπε. Θυμάται αυτή μου τη δήλωση και υπάρχει αλληλοεκτίμηση...

Στα έξι χρόνια της προεδρίας μου δεν βγήκα ποτέ στα ράδια να πω για την διαιτησία. Αλλά το τι έκανα παρασκηνιακά - όχι με την κακή έννοια - ένας Θεός το ξέρει! Να μην παρεξηγηθώ... Εγώ τηλεφωνούσα του προέδρου του ΣΔΚ και τον παρακαλούσα να μιλήσει με τον διαιτητή του αγώνα μας, να του ζητήσει να μας παίξει 50-50".